Localizare: Dr. Taberei

Rezultate fabuloase inca de la prima sedinta!

Cel mai nou tratament non-invaziv de estompare a ridurilor si oxigenare a tenului - cu gama nemteasca Weyergans! 1, 3 sau 5 sedinte, incepand de la doar 150 lei, numai la My Angel Salon!

Valoare 180.00lei

Cat castigi 30lei

Reducere 16%


Aceasta oferta a expirat

150lei
Oferta Expirata!

12 cumparate

Compania germana Weyergans, fondata de peste 40 de ani de medicul Rudolf Weyergans, este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea fara compromis in cercetarea, dezvoltarea si productia de aparatura si produse cu aplicatii in cosmetica, medicina, fitness si sport. Partenerii sai in domeniul cercetarii sunt: Institutul de medicina aerospatiala , Institutul de tehnologie biomedicala din Aachen si Institutul Mac-Planck din Goettingen, Germania.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 150 lei in loc de 180 lei. Contine:
  • 1 SEDINTA tratament cu produse Weyergans

sau

Pachet 2 la doar 450 lei in loc de 540 lei. Contine:
  • 3 SEDINTE tratament cu produse Weyergans

 

sau

Pachet 3 la doar 600 lei in loc de 900 lei. Contine:
  •  5 SEDINTE tratament cu produse Weyergans


Important:

Poti folosi 1 voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 495-261
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program *My Angel Salon: L-V: 10.00-20.00; S: 10.00-18.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 21.11.2018 - 16.02.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la *My Angel Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

*My Angel Salon

Detalii suplimentare

Weyergans High Care AG este prezenta in peste 43 de tari si detine patente pentru Dermionologie ( Dermio Care) si Terapia cu vacuum intermitent ( Vacustyler – cu aplicatii in estetica, Vacumed- cu aplicatii in medicina, Vacusport- cu aplicatii in sport). FC Barcelona si echipa nationala de hochei a Rusiei sunt partenerii companiei in domeniul sportiv.

Detalii companie

Luxos fară a fi exclusivist, cu prețuri accesibile pentru toată lumea, My Angel Salon s-a alaturat de ceva vreme saloanelor din lumea modernă, cu o atmosferă primitoare.

Alte oferte: