Localizare: Pantelimon

Remodelare si relaxare!

Elimina celulita definitiva: Sedinte Presodrenaj + masaj Vibromatique + masaj DermoCell + Radiofrecventa + Cavitatie, oferite de House of Beauty - Concept, incepand de la doar 419 lei in loc de 1050 lei!

Valoare 1050.00lei

Cat castigi 631lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

419lei
Oferta Expirata!

9 cumparate

Masajul transdermic cu revolutionarul DermoCell, tehnologia Body Health amplificata cu terapia LED Laser este inamicul No.1 al celulitei! Trateaza absolut orice stadiu al celulitei (edematoasa, fibroasa, dureroasa) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Revolutionara tehnologie efectueaza  un masaj transdermic in porfunzime ce distruge nodulii celulitici si netezeste pielea, in timp ce tonifiaza si accelereaza circulatia limfatica si sanguina! Astfel sunt eliminate depozitele localizate de grasime, tesuturile sunt defibrozate si este marita elasticitatea pielii!
Prin masajul transdermic efectuat in profunzime, DermoCell Expert  trateaza si previne aparitia celulitei, chiar si pe cea persistenta de gradul IV, elimina depozitele localizate de grasime, defibrozeaza tesuturile si imbunatateste elasticitatea epidermei! Totodata este stimulata sinteza de colagen si contribuie la eliminarea completa a celulitei! Rezultatele sunt vizibile dupa primele 4 sedinte!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 419 lei in loc de 1 050 lei. Contine:
  • 5 sedinte Presodrenaj (30 minute/sedinta)
  • 5 sedinte masaj cu Vibromatique (30 minute/sedinta)
  • 5 sedinte Radiofrecventa (30 minute/sedinta)

sau

Pachet 2 la doar 429 lei in loc de 1 200 lei. Contine:
  • 5 sedinte Presodrenaj (30 minute/sedinta)
  • 5 sedinte masaj cu DermoCell (20 minute/sedinta)
  • 5  sedinte Cavitatie (30 minute/sedinta)


Important:

Poti folosi 1 voucher personal, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0766) 416-679
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program House of Beauty - Concept: L-V: 9.00-20.00; S: 9.00-16.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 28.11.2018 - 30.01.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la House of Beauty - Concept in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

House of Beauty - Concept

Detalii suplimentare

Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!

Detalii companie

Va asteptam pregatiti cu ultima generatie de echipamente profesionale: Tratament anti-celulita by Dermocell, Epilare definitiva, Electrostimulare, Sauna, Cavitatie, Radiofrecventa, Extensii gene 1D si 2D.

Alte oferte: