Localizare: Unirii

Abonament YogaTraditionala!

Bhairavi Yoga iti ofera 12 sedinte yoga āsane + paranayama + Bonus: 1 consultatie medicala ayurvedica gratuita, la doar 90 lei in loc de 300 lei, la 5 minute de Universitate!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 300.00lei

Cat castigi 210lei

Reducere 70%


Aceasta oferta a expirat

90lei
Oferta Expirata!

20 cumparate

Simte pe pielea ta beneficiile oferite de Yoga traditionala, metoda alternativa de exercitiu! Yoga Romania iti propune pachetul All Inclusive, valabil o luna. In cadrul sesiunilor vei invata exercitiile de respiratie si exercitiile diafragmatice, vei beneficia de 4 masaje ayrvedice si vei asista la o serie de prelegeri sustinute exact asa cum sunt predate la ashramul Shri Kali din India.

Yoga traditionala reuseste sa ne dea o calmitate si o stare emotionala greu de dobandit in alt fel.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 90 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • 12 sedinte yoga āsane
  • paranayama 

* Bonus: 1 consultatie medicala ayurvedica gratuita

* Sesiunile de yoga trebuie efectuate intr-o luna de zile (se poate veni de maxim 3 ori pe saptamana, cand se tin cursurile). 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Oferta este unisex si nu exista limita de varsta pentru participare.
Prezenta la cursuri necesita o imbracaminte cat mai comoda si confortabila.
 

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0734) 624-458
.


Program #Bhairavi Yoga: L-V: LU și MIE: 18:30 - 19:30, MA si JOI: 19:30 - 20:30; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 17.05.2019 - 19.07.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la #Bhairavi Yoga in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

#Bhairavi Yoga

Detalii suplimentare

Cursurile de adreseaza tuturor persoanelor indiferent de varsta, greutate, flexibilitate, experienta in yoga. O sesiune de yoga traditionala dureaza aproximativ o ora si jumatate.
Va asteptam in micul nostru ashram indian!

Detalii companie

Sunt Daiana Rădulescu și după ce am apărut în emisiunea „Prețuiește viața” a Andreei Marin, am revenit în țară pentru a lărgi orizonturile cunoașterii și pentru români. Această școală a fost creată în memoria lui Mircea Eliade, care a studiat și practicat yoga în India, și pe ale cărui urme călcăm și noi astăzi. Vrem să educăm publicul român și să îi explicăm că yoga tradițională nu înseamnă contorsionism, competiție, sau exerciții de fitness.

Yoga România vă așteaptă în centrul Bucureștiului, într-un spațiu zen, relaxant, unde veți beneficia de toata atentia noastra.

Alte oferte: