Localizare: Militari

Un zambet cat mai atragator!

O dantura mai sanatoasa! Igienizare dentara cu detartraj ultrasonic + air flow + periaj profesional + curatare interdentara cu banda abraziva, la Cabinet Stomatologic Evi-Dent, la doar 99 de lei in loc de 250 lei!

Valoare 250.00lei

Cat castigi 151lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

14 cumparate

Igiena orala corecta inseamna intretinerea si curatarea corecta a danturii. Stomatologia nu doar trateaza dintii si gingiile dar are si un rol preventiv. A avea o dantura sanatoasa nu tine doar de aspectul estetic ci poate evita aparitia unor probleme digestive si nu in ultimul rand, va ajuta sa vorbiti corect.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 99 lei in loc de 250 lei. Contine:
  • Igienizare dentara cu detartraj ultrasonic
  • Air flow
  • Periaj profesional
  • Curatare interdentara cu banda abraziva


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu, restul putand fi daruite.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0745) 649-456
.


Program Cabinet Stomatologic Evi-Dent: L-V: 09:00-20:00; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 24.05.2019 - 24.07.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Cabinet Stomatologic Evi-Dent in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Cabinet Stomatologic Evi-Dent

Detalii suplimentare

Vizitele regulate la medicul stomatolog, cu o frecventa de cel putin doua ori pe an,va ajuta sa preveniti afectiuni dentare ca gingivita si parodontoza dar si afectiuni de alta natura ca gastrite, ulcer, dischinezii biliare.

Detalii companie

Echipa noastra este formata din medici specialisti profesionisti, oameni pozitivi, relaxati, pasionati de ceea ce fac si dornici sa se depaseasca pe ei insisi.

Materialele calitative achizitionate de la producatori avizati international, aparatura de ultima generatie si daruirea fiecarui membru al echipei de a obtine rezultate perfect adaptate cerintelor fiecarui pacient sunt cuvinte cheie – pietre de temelie care au stat si stau la baza dezvoltarii noastre.

Abordam cu profesionalism, flexibilitate si deschidere fiecare caz in parte, in regim de urgenta sau stabilind un plan de tratament specific fiecarui pacient.

Alte oferte: