Localizare: Iancului

Estetic si durabil!

Coroana ceramica fizionomica + consultatie + plan tratament + slefuire bont + ampretare + proba schelet metalic + proba ceramica + cimentare la doar 349 lei in loc de 550 lei, la Cabinetul de Zambete!

Valoare 550.00lei

Cat castigi 201lei

Reducere 36%


Aceasta oferta a expirat

349lei
Oferta Expirata!

13 cumparate

Coroana ceramica pe suport de zirconiu este una dintre cele mai populare si avantajoase solutii cand vine vorba despre restaurarea dentara.

Estetic si durabil, acest tip de coroana ceramica are avantaje multiple care depasesc inconvenientele pe care le poate implica.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 349 lei in loc de 550 lei. Contine:
  • Consultatie stomatologica
  • Plan de tratament
  • Slefuire dintelui sau dintilor dupa caz
  • Amprenta
  • Proba scheletului metalic
  • Proba ceramicii nelustruite
  • Cimentarea coroanei sau puntii


Important:

Poti folosi doar 2 vouchere in nume propriu, dar poti achizitiona oricate doresti, iar restul le poti face cadou.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0314) 220-494
.


Program Cabinetul de Zambete: L-V: Lu, Mi, Jo: 14:00 - 20:30, Ma, Vi: 09:00 - 14:30; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 01.06.2019 - 01.08.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Cabinetul de Zambete in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Cabinetul de Zambete

Detalii suplimentare

Avantaje

Coroana ceramica pe suport de zirconiu este mai rezistenta decat coroana integral ceramica si face astfel fata cu brio fortelor masticatorii;

Are un aspect estetic superior coroanei metalo-ceramice sau celei integral ceramice, intrucat este translucida, lumina penetrand coroana si oferindu-i un aspect foarte apropiat celui specific dintelui natural;

Este ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa sau restaurarea celor incompleti din zona frontala a cavitatii orale;

Coroana ceramica pe suport de zirconiu poate fi modelata in asa fel incat forma si culoarea sa sa fie compatibile cu cele ale dintilor pacientului;

Acomodarea cu acest tip de coroana este foarte rapida, aceasta fiind usoara, avand o biocompatibilitate ridicata cu tesuturile moi si eliminand riscul reactiilor alergice.

Detalii companie

Cabinetul de zambete este locul unde vii fara teama de stomatolog pentru ca noi te vom face sa uiti ca asa ceva exista. Pacientii nostri se simt bineveniti si confortabil la fiecare vizita. Filozofia noastra de ingrijire dentara este de a oferi cea mai inalta calitate si cele mai noi tehnici in tratamentele stomatologice. Suntem dedicati acestei profesii si vrem sa fiti satisfacuti pe deplin atunci cand ne vizitati. Succesul nostru se masoara prin recoamandarile pe care le veti face familiei si prietenilor de a apela la serviciile noastre.

Alte oferte: