Localizare: Aviatorilor

Mezoterapie virtuala fara ac!

Terapie faciala ideala pentru imbunatatirea vizibila a fermitatii si elasticitatii pielii: fiola de Acid hialuronic, Retinol sau Antiacnee + Microdermabraziune, la doar 89 lei in loc de 250 lei, numai la Gothic Beauty Concept!

Valoare 250.00lei

Cat castigi 161lei

Reducere 64%


Aceasta oferta a expirat

89lei
Oferta Expirata!

21 cumparate

Este o terapie faciala ideala pentru imbunatatirea vizibila a fermitatii si elasticitatii pielii. Este recomandata pentru activarea procesului de curățare ,reparare si restructurare celalulara atenuand ridurile ,liniile de expresie, pete,hiper-pigmentare sau diminuarea acneei,efectele fiind imediate si de durata. De asemenea actioneaza si in vederea refacerii pielii uscate, deshidratate si deteriorate de razele soarelui.

Cum functioneaza ?
Mezoterapia virtuala faciala functioneaza pe baza emiterii unor curenti complementari, cu ajutorul carora porii epidermei se maresc de aroximativ 400 de ori si faciliteaza introducerea in derm a substantelor active in proporție de 95%. Substantele active introduse in derm pot varia (vitamine, minerale, aminoacizi etc.), substante de care pielea are nevoie pentru hranire si rejuvenare stimuland in acest mod metabolismul celular, microcirculatia sangvina si sinteza de noi fibre de colagen si elastina.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 89 lei in loc de 250 lei. Contine:
  • Demachiere
  • Microdermabraziune
  • Alegerea fiolei in funcție de nevoile tenului
  • Introducerea fiolei in derm prin Mezoterapie virtuală 
  • Crema finala
  • Crema cu protecție SPF 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0724) 485-111
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Gothic Beauty Concept: L-V: 10:00 - 21:00; S: 10:00 - 18:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 26.05.2019 - 26.07.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Gothic Beauty Concept in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Gothic Beauty Concept

Detalii suplimentare

Beneficii

  • Atenuarea ridurilor si liniilor de expresie;
  • Efect de lifting facial, de tonifiere si intindere;
  • Redarea fermitatii si luminozitatii pielii;
  • Diminuarea leziunilor pigmentare, cuperoza/rozacee, acnee;
  • Atenuarea cearcanelor si tratarea pungilor de sub ochi;
  • Hidratarea intensa a pielii si regenerarea in profunzime;
     

Detalii companie

Salon de infrumusetare Bucuresti.

Alte oferte: