Localizare: Victoriei

Scapa de durere si de stres!

5 sedinte de masaj terapeutic - 35 de minute/sedinta la pretul de doar 199 lei in loc de 400 lei, oferite de Dasada Remodelling - Piata Victoriei! Incarca-ti bateriile si uita de durere!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 400.00lei

Cat castigi 201lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

199lei
Oferta Expirata!

12 cumparate

Dupa zile lungi, dupa stres si probleme acumulate, e momentul sa te gandesti la tine.

Nu ai nevoie de medicamente sau alte tratamente bazate pe pastile ce vin la pachet cu multe contraindicatii.

Alege un masaj care sa te ajute sa te relaxezi din cap si pana in picioare!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 199 lei in loc de 400 lei. Contine:
  • 5 Sedinte Masaj Terapeutic - 35 minute/sedinta


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0314) 213-246
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Dasada Remodelling: L-V: 9.00-21.00; S: 10.00-15.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 09.06.2019 - 09.08.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Dasada Remodelling in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Dasada Remodelling

Detalii suplimentare

Masaj terapeutic de 35 minute/sedinta

Detalii companie

Dasada Remodelling este un concept inovator detinut de firma romaneasca Dasada Relax SRL-D, alaturi si de brandul Working Hands, ce s-a nascut cu scopul de a reprezenta, in universul serviciilor de relaxare si remodelare corporala, un spatiu, atat fizic cat si virtual, realmente dedicat relaxarii si remodelarii corporale, nu doar prin respectul fata de practica profesionala, cat si prin invitatia negraita de a trai experienta cu toate simturile.

Materializat din conjuncturi reale personale ce trag semnale de alarma si propun o viziune noua asupra vietii, Dasada Remodelling este mai mult decat o idee de afaceri. Prin insasi originea sa, conceptul, cladit creativ si fizic de Anamaria Antohi, este de fapt un exemplu viu al acestei noi viziuni – O viziune remodelata!

Alte oferte: