Localizare: Dorobanti

Tratament facial revolutionar!

Cel mai apreciat cadou ce include: Microdermabraziune + Tratament oxigen hiperbaric + Acid hialuronic, la doar 99 lei in loc de 280 lei, oferit de ToateBune Studio! Zona Dorobanti!

Valoare 280.00lei

Cat castigi 181lei

Reducere 64%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

14 cumparate

Beneficiile purificării oferite de microdermabraziunea cu pulbere de diamant , ale vindecării si  regenerării date de oxigenul hiperbaric se completează cu serul antiage Magnificat, o alternativa cosmetica naturala a botoxului, cu efect de hidratare, iluminare, lifting si strălucire.

Este unul dintre cele mai eficiente tratamente de curatare profunda pentru tenul tau. Cu un tratament de intretinere, pielea ta va deveni tonica, sanatoasa si stralucitoare pe timpul anului, un secret pe care multe femei din intreaga lume l-au descoperit.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 99 lei in loc de 280 lei. Contine:
  • Microdermabraziune
  • Tratament oxigen hiperbaric
  • Acid hialuronic - 5%


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu.

Oferta este adresata atat doamnelor, cat si domnilor.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 234-921
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program ToateBune Studio: L-V: 10.00-19.00; S: 10.00-14.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 02.07.2019 - 02.09.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la ToateBune Studio in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

ToateBune Studio

Detalii suplimentare

Beneficii:

  • Curatare profunda
  • Hidratare profunda
  • O piele mai stralucitoare
  • Netezeste trasaturile faciale
  • Controleaza secretia de sebum
  • Oxigeneaza si creste stralucirea tenului

 

Detalii companie

ToateBune Studio isi propune sa ofere o viziune diferita a ideii de frumuseste, plecand de la interior catre exterior. Ne ingrijim de aspectul nostru exterior gandind ca este ce conteaza si nu acordam importanta cuvenita frumusetii interne a organismului nostru. 

ToateBune este un studio de infrumusetare, insanatosire si intinerire, care ofera proceduri neinvazive si sigure, utilizand aparate de inalta performanta!

Alte oferte: