Localizare: Victoriei

Epilare definitiva Laser Dioda!

3 sedinte epilare definitiva pentru: brate, mustata sau zona bikini, de la 95 lei in loc de 238 lei, oferite de Clinica Aesthetic Art! Acum epilarea definitiva este accesibila tuturor, iar parul nedorit devine o amintire!

Valoare 238.00lei

Cat castigi 143lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

95lei
Oferta Expirata!

21 cumparate

MAGMA 3

Laser Dioda avansat, 808nm laser diode pentru indepartarea parului prin distrugerea folicului de par, laserul deteriorand termic, prin urmare, inhiba regenerarea viitoare a parului. Durata lunga a pulsului optional (de la 5 la 400ms) 808nm a sistemului cu laser dioda produce distrugere termala in celulele stem matrice de par si asigura distrugerea folicului. Ca sa minimizeze deteriorarea inconfortabila a celulelor pielii exista un sistem eficient pentru racirea pielii. Este folosit pentru calmarea pielii inainte, in timpul si dupa tratamentul pentru indepartarea parului. Asadar, 808nm laser diode este o procedura sigura si eficienta pentru toate tipurile de piele.
 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 95 lei in loc de 238 lei. Contine:
  • 3 sedinte epilare definitiva  MAGMA 3 laser dioda pentru mustata

sau

Pachet 2 la doar 162 lei in loc de 405 lei. Contine:
  •  3 sedinte epilare definitiva  MAGMA 3 laser dioda pentru zona bikini

sau

Pachet 3 la doar 419 lei in loc de 1 027 lei. Contine:
  • 3 sedinte epilare definitiva  MAGMA 3 laser dioda pentru brate


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta se adreseaza femeilor.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0764) 566-566
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Clinica Aesthetic Art: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-16:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 14.07.2019 - 14.09.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Clinica Aesthetic Art in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Clinica Aesthetic Art

Detalii suplimentare

Epilarea definitiva, este cea mai moderna si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit de pe suprafata corpului! Folosind ultima tehnologie in domeniu, epilarea definitiva reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate care foloseste una dintre cele mai eficiente tehnologii de epilare si fotoregenerare existente la ora actuala.

 

 

Detalii companie

Frumusete, arta, naturalete, incredere in sine, redarea tineretii sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite in prezent pentru a descrie medicina si chirurgia estetica. Toate acestea sunt reprezentari sugestive, dar important este sa nu pierdem din vedere un amanunt esential, este CHIRURGIE, ceea ce implica pe langa beneficii si anumite riscuri.

Alte oferte: