Localizare: Baneasa

Cucereste cu o privire senzuala!

Indrazneste sa ai o privire cat mai patrunzatoare si seducatoare! Stilizare sprancene henna, la doar 69 lei in loc de 100 lei, numai la Centrul de Infrumusetare Hipocrat!

Valoare 100.00lei

Cat castigi 31lei

Reducere 31%


Aceasta oferta a expirat

69lei
Oferta Expirata!

28 cumparate

Sprancenele pot imbunatati un machiaj facut in graba, sau strica un machiaj realizat perfect!

Sprancenele reprezinta 50% din efectul unui machiaj! Forma lor este foarte importanta pentru armonia si simetria trasaturilor.Tocmai de aceea pentru un pensat perfect si o privire accentuata este mai bine sa apelam la specialisti.

De aceea, BestDealz si Centrul de Infrumusetare Hipocrat iti propun sa te lasi pe mana profesionistilor!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 69 lei in loc de 100 lei. Contine:
  • Stilizare sprancene cu henna


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0735) 400-300
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Centrul de Infrumusetare Hipocrat : L-V: 09:00 - 20:00; S: 10:00 - 17:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 30.07.2019 - 30.09.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Centrul de Infrumusetare Hipocrat in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul de Infrumusetare Hipocrat

Detalii suplimentare

Stilizarea de sprancene se realizeaza de catre un specialist care cunoaste si are experienta in a distinge diferitele fizionomii si a alege forma corecta a sprancenelor potrivita fiecarui chip, simte echilibrul si armonia.

 

Detalii companie

Suntem orientati catre clientii care stiu ca imaginea, aspectul fizic si estetica corporala construiesc o personalitate puternica si sanatoasa. Ne recomanda profesionalismul si pasiunea prin care ne indeplinim obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Suntem specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, am creat pentru clientii nostri, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

Alte oferte: