Localizare: Pantelimon

Slabire si relaxare!

Diferenta o vei vedea in timp util! 8 sedinte impachetari cu uleiuri cafea + scortisoara + ulei termoactiv la tunel cu infrarosu, la doar 129 lei in loc de 320 lei, numai la House of Beauty - Concept!

Valoare 320.00lei

Cat castigi 191lei

Reducere 59%


Aceasta oferta a expirat

129lei
Oferta Expirata!

15 cumparate

Kilogramele in plus se depun mult mai usor atunci cand nu faci miscare, de aceea este nevoie sa alegi pachetul care sa te avantajeze in mod rapid!

Ai  vreo vedeta preferata si vrei sa ai silueta ei? 

Atunci alege procedurile de slabit oferite de House of Beauty - Concept si bucura-te de un trup senzual!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 129 lei in loc de 320 lei. Contine:
  • 8 sedinte impachetari cu uleiuri cafea + scortisoara + ulei termoactiv  la tunel cu infrarosu


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0766) 416-679
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program House of Beauty - Concept: L-V: 9.00-20.00; S: 9.00-16.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 26.08.2019 - 26.10.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la House of Beauty - Concept in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

House of Beauty - Concept

Detalii suplimentare

La noi veti gasi solutii eficiente si tratamente de modelare corporala, care trateaza celulita , vergeturile care va ajuta sa scapati de surplusul de greutate , va veti tonifia musculatura penrtu obtinerea unor forme frumoase, ceea ce combinat cu o alimentatie echilibrata va duce la subtierea stratului de grasime si atingerea rezultatelor dorite.

Detalii companie

Va asteptam pregatiti cu ultima generatie de echipamente profesionale: Tratament anti-celulita by Dermocell, Epilare definitiva, Electrostimulare, Sauna, Cavitatie, Radiofrecventa, Extensii gene 1D si 2D.

Alte oferte: