Localizare: Universitate

O noua abordare a unui ten perfect!

Doar 100 lei in loc de 220 lei pentru a beneficia de Tratamentul facial premium + extractie puncte negre, cu produse Academie - numai la Nail District - Cartierul Armenesc!

Valoare 220.00lei

Cat castigi 120lei

Reducere 54%


Aceasta oferta a expirat

100lei
Oferta Expirata!

24 cumparate

Machiaj, transpiratie, praf, tenul tau are nevoie de o curatare in profunzime a porilor si rasfat cu produse TOP Academie. Scapa de imperfectiuni si de punctele negre si bucura-te de o piele sanatoasa si luminoasa!

Tratamentul presupune demachierea si tonifierea tenului, aplicarea unui gel pentru deschiderea porilor, extractia punctelor negre, inchidere pori cu Electroderm si masca in functie de tipul de ten. La final se maseaza usor tenul cu o crema speciala.

 Fiecare produs de ingrijire a pielii Academie este rezultatul unei cercetari stiintifice fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea, cercetari efectuate de „artizanii frumusetii” din celebrul institut parizian.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 100 lei in loc de 220 lei. Contine:
  • Tratament facial
  • Extractie puncte negre


Important:

Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe  pentru a le face cadou!

Toate produsele folosite fac parte din gama profesionala Academie.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0744) 474-414
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nail District: L-V: 11:00 – 21:00 ; S: 11:00 – 21:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 06.09.2019 - 06.11.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nail District in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nail District

Detalii suplimentare

Povestea tenului tau incepe cu stilul tau de viata, cu ceea ce mananci, cu mediul in care te invarti.

Trist este ca toate acestea sfarsesc prin a elimina toxine in corpul tau, care se inghesuie sub forma de impuritati in interiorul porilor si se reflecta pe chip prin semne lasate de acnee, cicatrici, defecte de pigmentare, riduri si inesteticele puncte negre.

Detalii companie

Nail District a aparut in urma repetatelor cereri venite din partea clientelor ANKO.ro, care, pe langa produsele profesionale oferite, si-au dorit sa aiba parte si de serviciile, sfaturile si indemanarea profesionistilor nostri.

Asadar dragelor, la inceput de 2018 am amenajat un spatiu cochet in centrul capitalei unde va stam la dispozitie pentru intreaga noastra gama de servicii, efectuate de personal calificat, cu produse profesionale certificate, sfaturi si multa voie buna.

Pasiunea pentru creativitate ne duce mereu in cautarea celor mai noi tehnici in domeniu, a ultimelor tendinte si produse, pentru a tine pasul cu cele mai exigente cerinte ale voastre.

Obiectivul nostru principal este sa iti oferim o experienta de neuitat, cele mai bune servicii in domeniu si tu sa iti doresti sa ne revedem cat mai curand.

 

Alte oferte: