Localizare: Universitate

O stare de liniste si confort psihic!

Antistres pentru cei care stau mult la birou, lucreaza in conditii de stres sau se simt coplesiti de provocari! Crisarmony iti propune relaxarea prin terapii holistice: Terapia craniosacrala + AquaIon Detox, la doar 100 lei!

Valoare 140.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 28%


Aceasta oferta a expirat

100lei
Oferta Expirata!

22 cumparate

Terapiile complementare sunt tehnici si metode pentru restabilirea echilibrului emotional, evaluarea starii de sanatate şi corecţie. Ele urmaresc imbunatatirea mecanismului individual de insănătoşire naturală a sistemelor din corpul pacientului şi permit eliberarea emoţiilor negative somatizate in corp. Dacă întelegem că aceste terapii reechilibreză toate forţele vindecătoare din om, putem înţelege cu uşurintă cat de eficiente sunt, de aceea le numin si terapii holistice.

Datorită faptului că terapia CranioSacrală stimulează procesul natural de auto-corectare si auto-vindecare al corpului, are eficienţă într-o gamă largă de probleme de sănătate asociate cu dureri şi disfuncţii. Este tot mai mult folosită si preventiv, pentru întărirea rezistenţei la îmbolnavire. Tehnica de echilibrarea polaritatii promoveaza sanatatea obtinuta prin inlaturarea blocajelor regland circulatia energiei prin corp. Atunci cand energia este blocata din diverse motive sau imprejurari apare dezechilibrul si ulterior boala. Palmele noastre sunt electromagnetice.Corpurile umane vorbesc intai de toate limbajul energetic, chiar daca suntem sau nu constienti de acest lucru. Terapeutul foloseste de diverse tipuri blande de presiune cu ajutor mainilor pentru a lucra cu ajutorul cimpurilor energetice.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 100 lei in loc de 140 lei. Contine:

Combibox antistres:

  • Terapia craniosacrala/Tehnica de echilibrare a polaritatii – 35 minute
  • AquaIon Detox – 30 minute

 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0722) 926-681
.


Program Crisarmony: L-V: luni- joi 18-21; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 08.10.2019 - 09.12.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Crisarmony in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Crisarmony

Detalii suplimentare

AquaIon DetoxEşti stresat, ai un regim alimentar nesănătos, fumezi, ai tenul obosit, ai kilograme în plus, transpiri, urmezi un tratament medicamentos, sănătatea ta este necorespunzătoare sau pur şi simplu vrei să elimini toxinele din corp? Premiul Nobel pentru Chimie in 2003, Peter Agre de la Universitatea Johns Hopkins şi Roderick MacKinno de la Instutul de Medicina Howard Hyuesa au explicat mecanismul de transport de săruri (ioni) şi apă din celulele membrane. Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă şi placută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului şi ajută la slăbit. Detoxifierea organismului este intensivă şi durează 30 de minute. Cercetările medicale demonstrează că un organism detoxifiat la nivelul picioarelor, elimină otravurile din corp dar, in acelaşi timp, menţine un echilibru optim la nivelul întregului organism, ajutând la slăbirea sănătoasă a organismului, regenerarea pielii, precum şi în diverse boli cum ar fi: răceli, gripe, infecţii, senilitate, boli psihologice, etc. Pentru un adult, toxinele acumulate în organism de-a lungul anilor, pot fi eliminate de către aceasta metodă de detoxifiere, în felul umător: intestine- până la 1kg , ficat şi colecist - până la 0,5 kg , artere şi vene - până la 0,3 kg.

Detalii companie

Cred in cunoastere si aplicarea ei la modul practic, diferit asociat fiecarui sine uman in parte. Dumnezeu, forta suprema, sursa, divinitatea (sau cum doresti sa o numesti) e in tot si in toate!
Suntem unici si frumosi, nu judec pe nimeni, nu exista greseli ci exista experiente.
Viata este o provocare, depinde de noi cum facem ca aceasta provocare sa fie una de evolutie universala!
Cu iubire si lumina divina,
Cristina Ofelia Stoenescu-Terapeut 

Alte oferte: