Localizare: Unirii

Remodeleaza-ti silueta sau relaxeaza-te!

Elimina celulita, remodeleaza-ti silueta sau cu sedinte de radiofrecventa + vacuum + cavitatie + electrostimulare + presodrenaj + impachetari la tunel, numai la La Beauté Raffinée - zona Unirii! La doar 265 lei!

Valoare 370.00lei

Cat castigi 105lei

Reducere 28%


Aceasta oferta a expirat

265lei
Oferta Expirata!

10 cumparate

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecventa este folosita de mult timp in chirurgie si a fost adaptata pentru a fi utilizata si in saloanele de infrumusetare corporala. 

Tratamentul corporal cu vacuum la salonul nostru este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei. Tratamentul cu vacuum reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”.

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite  zone de tratament, in functie de necesitati,  stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 265 lei in loc de 370 lei. Contine:
  • 1 sedinta radiofrecventa - 20 minute
  • 1 sedinta vacuum - 40 minute
  • 1 sedinta cavitatie - 20 minute
  • 1 sedinta electrostimulare - 30 minute
  • 1 sedinta presodrenaj - 40 minute
  • 1 sedinta impachetari la tunel - 50 minute

 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0731) 808-000
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program La Beauté Raffinée: L-V: 10:00 – 20:00; S: 10:00 – 18:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 10.10.2019 - 10.11.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la La Beauté Raffinée in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

La Beauté Raffinée

Detalii suplimentare

Metoda de presodrenaj limfatic consta in presarea controlata a anumitor zone ale corpului (picioare abdomen, brate) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comanda. Echipamentul se prezinta sub forma unui costum care contine un numar variabil de camere de aer. Fiecare camera de aer se umfla si se desumfla individual, incepand de la extremitati catre corp. Compresia si decompresia camerelor de aer sunt controlate de un microprocesor.

Tratament împachetări în tunelul cu infraroșu

Tratarea obezitatii si reducerea considerabila a greutatii corporale,
Tratamente anticelulitice cu rezultate vizibile rapid,
Imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar,
Accelerarea metabolismului si tranzitului intestinal;
Recomandat pentru intinderi musculare,dureri de articulatii, afectiuni ovariene.
Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism.

Detalii companie

Te așteptăm in salonul nostru cu un personal calificat și cele mai noi tehnici de înfrumusețare. Avem în dotare aparate Hi-Tech ce ne plasează în topul celor mai bine cotate saloane de înfrumusețare din EUROPA.Ne dorim să zâmbești ori de câte ori vei urca pe cântar sau vei privi în oglindă, împreună vom reuși mereu să avem cele mai bune rezultate.

Alte oferte: