Localizare: Dr. Taberei

Depisteaza problemele ginecologice!

Te confrunti cu dureri menstruale, infertilitate, tulburari de menopauza? Vino la Centrul Medical KORONA si beneficiezi de un consult ginecologic cu citologie Babes Papanicolau, pentru doar 30 lei in loc de 150 lei!

Valoare 150.00lei

Cat castigi 120lei

Reducere 80%


Aceasta oferta a expirat

30lei
Oferta Expirata!

36 cumparate

Desi vizita la cabinetul ginecologic nu este pentru niciuna dintre noi un prilej de bucurie, trebuie sa retinem ca aceasta este absolut necesara cel putin o data pe an.

Prima intrebare care ne vine in minte este "De ce ar trebui sa mergem la ginecolog daca nu avem niciun simptom care sa indice prezenta unei boli?" Raspunsul este simplu: fiindca, din nefericire, majoritatea bolilor grave (de competenta ginecologica si nu numai) evolueaza silentios de-a lungul unei perioade indelungate. Atunci cand apar primele simptome care ne determina sa mergem la spital este vorba, din pacate, de o patologie grava, intr-un stadiu avansat, impotriva careia medicii au prea putine instrumente "de lupta".

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 30 lei in loc de 150 lei. Contine:
  • Consultatie ginecologica
  • Citologie Babes Papanicolau


Important:

Poti folosi oricate vouchere doresti.

Este necesara prezentarea biletului de trimitere.

Programarile se fac de luni pana vineri, 14:00-20:00

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0734) 547-879
.


Program Centrul Medical KORONA: L-V: 07.30 - 20.00; S: 07.30 - 14.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 13.10.2019 - 13.12.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Centrul Medical KORONA in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul Medical KORONA

Detalii suplimentare

Te confrunti cu dureri menstruale, infertilitate, tulburari de menopauza?

Vino acum la un consult ginecologic cu citologie Babes Papanicolau.

Detalii companie

Asa cum a fost gandit, cu putine domenii medicale, dar cu mare adresabilitate, avand in vedere impactul pentru sanatate, credem ca reprezinta un loc in care pacientii gasesc pe langa solutii medicale de excelenta, si intelegerea de care au nevoie.

Suntem aici ca sa ramanem, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, si suntem deschisi oricaror sugestii si propuneri constructive de colaborare sau consultanta.

Alte oferte: