Localizare: Dristor

Armonizarea intregului organism prin masaj!

Profita acum de pachetul de 5 sedinte de masaj, la alegere, a cate 50 de minute! Alege masajul potrivit pentru tine: de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau reflexoterapie, la Holi Massage! La doar 279 lei in loc de 400 lei!

Valoare 400.00lei

Cat castigi 121lei

Reducere 30%


Aceasta oferta a expirat

279lei
Oferta Expirata!

16 cumparate

Masajul de relaxare are drept scop armonizarea întregului organism. Acest tip de masaj relaxează musculatura, înlătură oboseala, diminuează producerea în exces a așa-numitului hormon al stresului - cortizolul și stimulează eliberarea de endorfine, ce aduce o stare de bine generală.

Masajul anticelulitic este un masaj viguros și energizant. Se lucrează atât la nivelul superficial al pielii pentru a activa limfa, ce are rol de curățare a toxinelor, cât și la nivel mai profund, cu scopul de a diminua formațiunile de grăsime și a netezi pielea.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 279 lei in loc de 400 lei. Contine:
  • 5 sedinte de masaj a 50 de minute: masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic sau reflexoterapie.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0760) 313-540
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Holi Massage: L-V: 08:00-20:00; S: 09:00-15:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 18.10.2019 - 19.12.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Holi Massage in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Holi Massage

Detalii suplimentare

Masajul terapeutic este unul dintre cele mai eficiente metode de ameliorare sau vindecare a multor afecțiuni. În funcție de manevre, poate fi tonifiant, decontracturant, miorelaxant.

Reflexoterapia ajută la ameliorarea și vindecarea unor afecțiuni prin stimularea punctelor reflexogene aflate în talpă. Prin stimulare se transmite cu ajutorul sistemului nervos, semnale către organe, ducând la echilibrarea acestora.

Detalii companie

De ce Holi Massage?

Holi Massage este locul unde găsești relaxarea atât de necesară corpului și minții tale. Unde timpul se dilată și poți fi total prezent în viață ta, unde devii atent și conștient la nevoile corpului tău, pentru că atunci când faci liniște, corpul tău îți vorbește. Îți spune exact ce are nevoie pentru a-și activa acel vindecător interior (capacitatea organismului de a se regenera, vindeca).

Alte oferte: