Localizare: Dorobanti

Pentru un ten radiant!

Tratament facial cu Radiofrecvență multipolară, Vacuum și LED albastru 430 nm + Microdermabraziune cu pulbere de diamant + oxigen hiperbaric și skin tonner cu acid hialuronic 5%, la ToateBune Studio! La 145 lei!

Valoare 400.00lei

Cat castigi 255lei

Reducere 63%


Aceasta oferta a expirat

145lei
Oferta Expirata!

19 cumparate

CombinaÈ›ia unică de radiofrecvență multipolară, vacuum È™i terapie LED are un efect minunat în tratamentul È™i prevenirea ridurilor, regenerarea stratului de colagen È™i elastină, lifting facial, tensionarea pielii, creÈ™terea elasticității È™i a tonicității. Beneficiile se văd după primul tratament, în acelaÈ™i timp obÈ›inând È™i un efect profund de regenerare a dermului, precum È™i producerea de colagen nou vizibil în decurs de câteva săptămâni. Oxigenul hiperbaric stimulează circulaÈ›ia periferică È™i amplifică de 6 ori aportul de nutrienÈ›i către celula de bază. Regenerează È™i revitalizează È›esuturile, tonifică È™i vindecă, dă luminozitate, hidratează È™i netezeÈ™te pielea în profunzime, favorizând ameliorarea acneei în toate formele sale.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 145 lei in loc de 400 lei. Contine:

Tratament facial de lifting si rejuvenare cu:

  • radiofrecventa multipolara
  • tonifiere cu Vacuum pulsat si terapie LED albastru 430nm
  • purificare microderabraziune cu pulbere de diamant 
  • tratament cu oxigen hiperbaric
  • skin tonner cu acid hialuronic profesional 5%


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 234-921
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program ToateBune Studio: L-V: 10.00-19.00; S: 10.00-14.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 27.10.2019 - 27.12.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la ToateBune Studio in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

ToateBune Studio

Detalii suplimentare

Contraindicații:

• sarcina È™i alăptarea

• leziuni pe zona de aplicare a tratamentului

• herpesul în stare acută.

• persoane cu stimulator cardiac, aparat dentar, proteze metalice

• boli musculare

Detalii companie

ToateBune Studio isi propune sa ofere o viziune diferita a ideii de frumuseste, plecand de la interior catre exterior. Ne ingrijim de aspectul nostru exterior gandind ca este ce conteaza si nu acordam importanta cuvenita frumusetii interne a organismului nostru. 

ToateBune este un studio de infrumusetare, insanatosire si intinerire, care ofera proceduri neinvazive si sigure, utilizand aparate de inalta performanta!

Alte oferte: