Localizare: 13 Sept.

Imbunatateste-ti tonusul in fiecare zi!

Obtii o postura benefica a coloanei tale vertebrale si o stare relaxanta cu ajutorul celor 3 sedinte masaj terapeutic, la doar 90 lei in loc de 180 lei, numai la Fiziokineto Clinic Medica!

Valoare 180.00lei

Cat castigi 90lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

90lei
Oferta Expirata!

21 cumparate

Masajul terapeutic sau terapia manuala mixta dispune de foarte multa flexibilitate, fiecare caz fiind abordat diferit. Intareste sistemul imunitar si imbunatateste tonusul zilnic, circulatia sanguina si limfatic si totodata te va ajuta sa obtii o postura benefica coloanei vertebrale si tuturor organelor interne.

Poate fi  aplicat cu succes atat persoanelor care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si in scop profilactic, celor care doresc sa isi pastreze un tonus bun si sa se relaxeze.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 90 lei in loc de 180 lei. Contine:
  • 3 sedinte Masaj terapeutic

*20 minute/sedinta


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0771) 174-012
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Fiziokineto Clinic Medica: L-V: 08:00-20:00; S: 08:00-14:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 02.11.2019 - 02.01.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Fiziokineto Clinic Medica in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Fiziokineto Clinic Medica

Detalii suplimentare

Poate fi  aplicat cu succes atat persoanelor care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si in scop profilactic, celor care doresc sa isi pastreze un tonus bun si sa se relaxeze.

Detalii companie

FIZIOKINETO CLINIC MEDICA este o clinică specializată in recuperarea medicală, care are ca scop îmbunătășirea sănătății si calitatea vieÈ›ii pacienÈ›ilor. Echipa este formată dintr-un colectiv tânăr, cu experiență, dedicat si atent nevoilor fiecărui pacient.

Alte oferte: