Localizare: Vitan

Afla starea ta de sanatate!

Evaluare prin biorezonanta + echilibrare energetica cu 6 aparate + BONUS: evaluare energetica cu starea meridianelor si centrilor energetici, la doar 199 lei in loc de 700 lei, numai la Eden Center!

Valoare 700.00lei

Cat castigi 501lei

Reducere 71%


Aceasta oferta a expirat

199lei
Oferta Expirata!

11 cumparate

Sute de analize pentru a afla cauza dezechilibrului in afara uzurii (poate aciditate in corp, acid uric, paraziti, lipsa calciu, metale grele etc). Primiti sfaturi personalizate de la un tehnician nutritionist si terapeut acreditat pentru schimbare in stil de viata (apa, respiratie, gandire, nutritie, detoxifiere, deparazitare, alcalinizare etc) pentru preventie si pastrarea echilibrarii pe termen lung in special pentru articulatiilor. Ulterior beneficiati de testare gratuite pentru a vedea schimbarea, ce sa continuati sa aplicati sau ce sa schimbati.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 199 lei in loc de 700 lei. Contine:
  • Evaluare prin biorezonanta (meridiane si centrii energetici)
  • Echilibrare energetica cu 6 aparate

* BONUS: Evaluarea energetica cu starea meridianelor si centrilor energetici, eliberarea lor si sfaturi cum sa ii curatati si sa nu ii mai blocati in viitor. 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0737) 308-882
.


Program Eden Center: L-V: 9.00-20.00; S: 10.00-16.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 19.11.2019 - 21.01.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Eden Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Eden Center

Detalii suplimentare

Contraindicatii pentru unele aparate de echilibrare:

  • Stent la inima sau alte implanturi vasculare
  • Sarcina

Detalii companie

Bine ati venit la EDEN CENTER, gradina raiului, unde, lucrand cu noi, IMPREUNA ADUCEM RAIUL PE PAMANT("Together bringing heaven on earth"), asa cum spune motto-ul nostru. 

Schimbarea din jurul nostru incepe cu reintoarcerea in interior ( Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ) constientizand, oferind in exterior ceea ce dorim sa primim si schimband lucrurile din interior din pozitia de OBSERVATOR al vietii tale, in afara triunghiului lipsei de putere victima - persecutor - salvator. Si astfel incepem sa radiem lumina in jurul nostru transformand tot ceea ce ne inconjoara. Eu, tu, orasul, tara, lumea.

Un pas important este si eliberarea emotionala de toate poverile pe care le purtam cu noi de la altii, din lucruri ignorate sau din alte vieti. Tehnicile noastre de taiere a legaturilor si iertare, completate de dorinta voastra de schimbare si intretinere, duc la rezultate uluitoare. Viata pe care merităm să o trăim.

Alte oferte: