Localizare: Universitate

Sprancene bine pensate si stilizate!

O privire de neuitat cu pachetul: Pensat forma + Vopsit sprancene + Epilat mustata, la doar 45 lei in loc de 95 lei, numai la Nail District - Armeneasca! Frumusetea consta in detalii!

Valoare 95.00lei

Cat castigi 50lei

Reducere 52%


Aceasta oferta a expirat

45lei
Oferta Expirata!

7 cumparate

Cu ajutorul sprancenelor ne exprimam sentimentele de uimire, suparare, bucurie, asadar prin stilizarea sprancenelor putem da o forma speciala fetei si putem avea o comunicare nonverbala aparte.

O pereche de sprancene bine pensate si stilizate pot constitui un avantaj, in timp ce unele pensate gresit pot strica infatisarea pentru multa vreme, mai ales daca s-au smuls firele care nu trebuiau.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 45 lei in loc de 95 lei. Contine:
  • Pensat (forma)
  • Vopsit sprancene
  • Epilat mustata


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0744) 474-414
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nail District: L-V: 11:00 – 21:00 ; S: 11:00 – 21:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 19.11.2019 - 21.01.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nail District in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nail District

Detalii suplimentare

Forma sprancenelor va fi data in functie de anatomia fetei fiecarei cliente in parte. In multe dintre cazuri, aceasta poate necesita timp de crestere pentru umplerea anumitor goluri. De aceea, sprancenele vor fi conturate perfect cu ajutorul vopselei profesionale. Aceasta tehnica ajuta evidentierea formei si umple golurile care necesita timp de crestere.

Epilat Mustata - Parul nedorit este indepartat cu atentie, cu ceara traditionala speciala pentru fata. Ceara folosita este aruncata dupa fiecare client, asigurand astfel o igiena maxima clientelor noastre.

Detalii companie

Nail District a aparut in urma repetatelor cereri venite din partea clientelor ANKO.ro, care, pe langa produsele profesionale oferite, si-au dorit sa aiba parte si de serviciile, sfaturile si indemanarea profesionistilor nostri.

Asadar dragelor, la inceput de 2018 am amenajat un spatiu cochet in centrul capitalei unde va stam la dispozitie pentru intreaga noastra gama de servicii, efectuate de personal calificat, cu produse profesionale certificate, sfaturi si multa voie buna.

Pasiunea pentru creativitate ne duce mereu in cautarea celor mai noi tehnici in domeniu, a ultimelor tendinte si produse, pentru a tine pasul cu cele mai exigente cerinte ale voastre.

Obiectivul nostru principal este sa iti oferim o experienta de neuitat, cele mai bune servicii in domeniu si tu sa iti doresti sa ne revedem cat mai curand.

 

Alte oferte: