Localizare: Romana

Inlatura aspectul neplacut al pielii tale!

Slabire intensiva cu 10 sedinte cavitatie la doar 399 lei in loc de 750 lei, la Be@uty Pulse! Cea mai eficienta metoda de a slabi sanatos si natural in scurt timp cu apatare de ultima generatie!

Valoare 750.00lei

Cat castigi 351lei

Reducere 46%


Aceasta oferta a expirat

399lei
Oferta Expirata!

11 cumparate

Procedura de cavitatie  reprezinta o optiune alternativa la operatiile chirurgicale de liposuctie, este conceput cu scopul principal de a obtine, intr-un mod eficient si rapid, o diminuare a volumului de grasime localizata. Ultrasunetele creează micro-vibraţii invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime , deaceea este necesar să eliminăm la timp produsele de descompunere a ţesutului adipos, cu acest scop dupa procedura se efectuiaza vacum, masajul prin aspiratie mai exact ce elimina stratul de grasime subcutanata,apa retinuta dar si toxinele, prin sistemul limfatic. Se restabileste tonusul si fermitatea pielii, amelioreaza vergeturile .Impachetarile de termosudatie produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutind la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a  apei retinute  in organism şi implicit a celulitei. 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 399 lei in loc de 750 lei. Contine:
  • 1 sedinta de acomodare 15 minute
  • Aplicare crema anticelulitica/antivergeturi
  • 10 sedinte cavitatie (o zona - 25 minute/sedinta)


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 374-121
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Be@uty Pulse: Luni-Duminica 9:00-22:00

Valabilitate voucher: 19.11.2019 - 21.01.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Be@uty Pulse in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Be@uty Pulse

Detalii suplimentare

Cavitatia sau liposuctia virtuala, este un tratament, non-invaziv, de remodelare corporala, inventat in Europa. Este in continuare o procedura revolutionara, eficienta si sigura, prin care se elimina depozitele de grasime localizate pe abdomen, brate, solduri, fese si coapse. Tratamentul cu cavitatie actioneaza asupra celulitei si depozitelor de grasimi localizate, acumulari ce creeaza microbule goale in interiorul tesutului adipos.

De asemenea, tratamentul ofera rezultate remarcabile in stimularea circulatiei sanguine, in cresterea oxigenului activ, in procesul de detoxifiere si in revascularizarea tesutului subcutanat.

Contraindicatii

Desi nu s-au inregistrat efecte secundare in tratamentul cu cavitatie, aceasta fiind nedureroasa, el este interzis persoanelor care in urmatoarele situatii:

  • cu disfunctii renale sau hepatice,
  • cu boli cardiace,
  • cu boli ale pielii,
  • ce sufera de spasmofilie, de epilepsie,
  • care au stimulator cardiac sau implant metalic,
  • cu tumori maligne,
  • ce sunt in convalescenta dupa o operatie,
  • cu hernie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament,
  • insarcinate,
  • ce alapteaza
  • sunt la menstruatie,
  • au pietre la rinichi, chisturi ovariene sau fibroame,
  • sunt la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.
  • Inainte si dupa tratament este obligatorie hidratarea, cel putin 2 litri de apa, pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului.

Detalii companie

Un nou concept de particularitate ca esență a evidențierii frumuseții!

În clinica noastră esti in centrul atentiei. Echipa declarată un personal calificat este gata să te sfătuiască în cele mai bune alegeri, pentru întreținerea și îngrijirea ta personală.

Aparatele noastre de ultima generatie, conform normelor guvernamentale si europene nu sunt mai  vechi de doi ani de producție iar clinica noastră fiind o întreprindere controlată iți oferă cea mai avansată tehnologie de pe piața europeană.

Alte oferte: