Localizare: StefanclMare

Pentru un zambet frumos si sanatos!

Consultatie medic specialist + Plan de tratament + Sfaturi igiena orala + Anestezie + Obturatie coronara (plomba) din material compozit fotopolimerizabil GRADIA, la doar 100 lei in loc de 180 lei, la CMI Sitaru Alexandra!

Valoare 180.00lei

Cat castigi 80lei

Reducere 44%


Aceasta oferta a expirat

100lei
Oferta Expirata!

23 cumparate

 Descoperirea cariilor dentare si tratarea lor in faze incipiente salveaza pacientul atat de durere, cat si de suportarea unor costuri suplimentare.

Intai, caria dentara apare in cavitatea bucala fara niciun semnal prealabil:durere, cavitate carioasa, etc.De aceea, medicii stomatologi
recomanda realizarea unui consult stomatologic pe an, atat pentru a
constata starea actuala a tratamentelor stomatologice existente,cat si
pentru a depista cariile nou aparute.

Atunci cand apare durerea sau pacientul constata singur cavitatile
carioase, de cele mai multe ori tratamentul stomatologic nu se rezuma
doar la realizarea obturatiilor coronare, fiind afectat si pachetul vasculo-nervos("nervul") care vascularizeaza si inerveaza dintele.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 100 lei in loc de 180 lei. Contine:
  • Consultatie medic specialist
  • Plan de tratament
  • Sfaturi igiena orala
  •  Anestezie inclusa
  • Obturatie coronara (plomba) din material compozit fotopolimerizabil GRADIA


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur
in nume propriu, restul putand fi facute cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0749) 105-155
.


Program CMI Sitaru Alexandra: L-V: 08:00-20:00; S: 08:00-15:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 29.12.2019 - 29.02.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la CMI Sitaru Alexandra in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

CMI Sitaru Alexandra

Detalii suplimentare

Cabinetul nostru ofera pacientilor o gama larga de servicii stomatologice, folosind materiale moderne si la preturi accesibile.

Detalii companie

In cadrul cabinetului stomatologic al dnei dr. Sitaru Alexandra, sunteti intampinati cu prietenie si tratati cu profesionalism si seriozitate! Pacientii nu sunt doar niste cazuri, ci in primul rand oameni, care au temeri, trac de medicul stomatolog, multe intrebari sau nelamuriri! Tuturor acestora, incercam sa va indepartam aceste probleme, punandu-ne in locul dumneavoastra, facand astfel ca orice vizita in cabinetul stomatologic sa fie o oaza de relaxare a zilei!

Alte oferte: