Ziua Indragostitilor la Casa de Piatra!

Valentine`s Day la Pensiunea Casa de Piatra! Cazare 2 zile/1 noapte/2 persoane in camera matrimoniala + cina romantica + desert + sampanie + muzica, la doar 240 lei!

240.00 ron

Pret real 300.00 ron

Cat castigi 60 ron

Reducere 19%

11 achizitii

Oferta Expirata!

Ai ajuns in locul perfect pentru vacanta pe care ti-ai ales-o! Acum te poti relaxa intr-un loc linistit, in apropierea Bucurestiului.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 240 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • cazare o noapte in camera matrimoniala
  • cina romantica friptura pui si porc fragezite in vin alb la cuptor cartofi cu rozmarin
  • salata asortata
  • desert, tortul casei
  • un pahar sampanie
  • muzica romantica


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Cina are loc intre orele 18:00 si 23:00. 

Check-in se poate face la ora 15:00 si late check-out pana la ora 13:00, a doua zi.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0767) 079-463
sau trimiteti un email la adresa discountedbookings@gmail.com. IMPORTANT! Inainte de achizitionarea voucherelor, verificati disponibilitatea, iar imediat dupa ce platiti comanda, sunati la numarul de pe voucher pentru a rezerva camerele conform perioadei alese..


Valabilitate voucher: 14.02.2020 - 15.02.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Pensiunea Casa de Piatra in aceasta perioada.

Pensiunea Casa de Piatra

Detalii suplimentare

Parcarea asigurata si pazita non stop.

Detalii companie

Situat intr-o zona celesta, departe de agitatia orasului modern, Hotelul Restaurant Casa de Piatra este oaza de liniste pe care o cautati, atat pentru relaxarea cotidiana, cat si pentru calatoriile pe care le intreprindeti in interes de afaceri. Design-ul simplu si elegant, fara detalii inutile, ofera o nota de senzualitate si intimitate oaspetilor nostri.

Alte oferte: