Localizare: Dristor

Unghii perfecte pentru o eleganta absoluta!

Ingrijire pentru unghii mai frumoase! Chic Beauty Concept va ofera pachetul ce include: Manichiura tips + la alegere: epilat axila sau pensat, la doar 95 de lei! Iubeste-ti unghiile in fiecare zi si alege sa le intretii mai usor!

Valoare 120.00lei

Cat castigi 25lei

Reducere 20%


Aceasta oferta a expirat

95lei
Oferta Expirata!

17 cumparate

Vrei sa iesi in evidenta intr-un mod placut?

Manichiura reprezinta ingrijirea si infrumusetarea mainilor si a unghiilor tale, de aceea este nevoie sa apelezi de fiecare data la specialistii salonului Chic Beauty Concept!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 95 lei in loc de 120 lei. Contine:
  • Manichiura tips
  • Epilat axila sau pensat (la alegere)


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 547-921
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Chic Beauty Concept: L-V: 9:30 - 8:30; S: 9:30 - 8:30; D: Inchis

Valabilitate voucher: 14.01.2020 - 17.03.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Chic Beauty Concept in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Chic Beauty Concept

Detalii suplimentare

Aspectul unghiilor este unul dintre punctele esentiale asupra cărora femeile trebuie să îsi canalizeze atentia. Indiferent de ocupatie sau vârsta, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă a feminitătii si a elegantei.

Detalii companie

Salon de infrumusetare situat in sectorul 3 ce ofera servicii precum coafor, frizerie, cosmetica, manichiura/pedichiura, masaj, micropigmentare si gene false.
 

Alte oferte: