Reduceri, vouchere, promotii, site reduceri cu oferte senzationale discount de pana la 95%. Aboneaza-te acum!

Inchide

Aceasta oferta s-a incheiat. Asigura-te ca nu o sa pierzi ofertele viitoare abonandu-te la newsletterul nostru!

Inchide

Comanda curenta

Scapa de parul nedorit, grija epilarii, de iritatii si foliculita cu ajutorul procedurii de epilare definitiva cu Dioda Laser! 4 sedinte - zona axila, la doar 305 lei lei in loc de 610 lei, numai la PURE Salon!
Voucher Pret Cantitate Total
Pachet 1 305.00 lei 305 lei
Total comanda: lei

Metoda de plata

Visa Mastercard Maestro Visa Electron Card Avantaj Garanti Bonus Card

Nou! Poti plati in maxim 4 rate, fara comision suplimentar cu Card Avantaj, Garanti Bonus Card, sau cardurile de credit Alpha Bank sau Banca Transilvania. Dupa ce introduci numarul cardului vei putea selecta numarul de rate. Plata in rate functioneaza doar pentru cardurile mai sus mentionate.
Plata se face in deplina siguranta prin Mobilpay. Datele cardului sunt transmise securizat direct la banca emitenta, fara a ajunge in posesia BestDealz sau Mobilpay.
In fereastra urmatoare vei fi transferat catre portalul de plati cu cardul Mobilpay. Dupa finalizarea platii vei fi redirectionat inapoi catre site-ul nostru.
Nu exita niciun comision suplimentar la plata cu cardul.

Voucherul va fi disponibil in contul dumneavoastra si poate fi folosit imediat, exceptand cazurile in care este specificat un termen ulterior in oferta.

Folosesti Oneclick Payment* pentru aceasta plata? * pentru plata in rate selecteaza NU! Pentru plata in rate precum si pentru unele carduri Maestro ce nu au CVV pe spatele cardului, este obligatorie selectarea valorii 'NU' la Oneclick Payment in casuta de mai sus, in caz contrar veti intampina o eroare la efectuarea tranzactiei

Cash

Selectand aceasta varianta, in fereastra urmatoare iti vor fi prezentate detaliile de plata pentru a face un virament bancar, sau depunere numerar direct la ghiseul bancii partener Unicredit Tiriac Bank.

In maxim 48 ore de la data platii prin ordin de plata sau 24 ore de la data depunerii numerar la casieriile Unicredit, voucherul va fi disponibil in contul dumneavoastra Bestdealz si poate fi folosit in termenul de valabilitate mentionat pe oferta (exceptie fac sambata si duminica care nu sunt zile bancare si nu pot fi luate in calcul)

Plata la terminalele Zebrapay

Voucherul va fi disponibil in contul dumneavoastra si poate fi folosit imediat, exceptand cazurile in care este specificat un termen ulterior in oferta.

Vezi lista cu locatiile Zebrapay pentru a gasi cel mai apropiat terminal de tine.

In fereastra urmatoare vei fi transferat catre portalul de plati. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat inapoi catre site-ul nostru. Alegerea acestei modalitati de plata nu implica niciun comision suplimentar, dar in cazul in care vei dori rambursarea banilor, vor fi retinute din suma returnata comisionul de tranzactionare de 5% din valoarea comenzii plus 5 ron pentru efectuarea ordinului de plata catre contul dumneavoastra. Daca nu sunteti de acord cu aceste comisioane va rugam sa alegeti o modalitate alternativa de plata.

Visa

Ai in cont 0 lei.

X

Ai un cont de facebook?

Ai cont Bestdealz?


Ai nevoie de cont nou?

Pentru utilizarea voucherelor
Minim 6 caractere
Fara puncte sau spatii (ex:0722000000)
Selecteaza cel mai apropiat oras
Vreau sa primesc pe email oferta zilei (recomdandat, te poti dezabona oricand)
 
bdz
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.