Localizare: Berceni

Alege pielea fina si catifelata!

Fii adepta unei pieli fine, stralucitoare si de durata! Epilat total cu ceara traditionala, la doar 67 lei in loc de 200 lei, la M&M Beauty Salon -zona Brancoveanu!

Valoare 200.00lei

Cat castigi 133lei

Reducere 66%


Aceasta oferta a expirat

67lei
Oferta Expirata!

19 cumparate

Fii adepta unei pieli fine si stralucitoare!

Alege oferta propusa de BestDealz si M&M Beauty Salon!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 67 lei in loc de 200 lei. Contine:

Epilat total:

  • lung
  • brate
  • axile
  • inghinal
  • interfesier
  • mustata


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0724) 257-494
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program M&M Beauty Salon: L-V: 10:00 - 20:00; S: 09:00 - 17:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 30.01.2020 - 01.04.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la M&M Beauty Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

M&M Beauty Salon

Detalii suplimentare

Epilat total

Detalii companie

M&M beauty salon ofera servicii de infrumusetare, remodelare corporala si masaj, fiind intr-o continua evolutie spre cele mai inalte standarde.

Salonul M&M prestează servicii de infrumusețare (coafor, cosmetică, manichiură-pedichiură, unghii false), remodelare corporală (vacuum, electrostimulare, termocuvertă) și masaj (anticelulitic, de relaxare, terapeutic).

Mijloace de transport în comun: de la statia de metrou Brancoveanu, o statie de autobuz cu RATB 116 sau 141 spre Spitalul de copii Marie Curie.

 

Alte oferte: