Localizare: Crangasi

Tratament Nashi Filler Therapy!

Par sanatos dupa un singur tratament Nashi Filler Therapy, oferit de U First Beauty Center! Colagenul + Celulele stem vegetale refac in profunzime firul de par si revitalizeaza portiunile deteriorate! De la doar 160 lei!

Valoare 200.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 19%


Aceasta oferta a expirat

160lei
Oferta Expirata!

14 cumparate

Colagenul + Celulele stem vegetale refac în profunzime firul de păr şi revitalizează porţiunile deteriorate, dar încă active.

Tratamenul acţionează asupra leziunilor de la nivelul structurii firului de păr cauzate de factorii externi, umple fiecare fir de păr, hrăneşte, redă elasticitatea şi strălucirea părului uscat şi sensibilizat.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 160 lei in loc de 200 lei. Contine:
  • 1 sedinta tratament Nashi Filler Therapy

sau

Pachet 2 la doar 320 lei in loc de 600 lei. Contine:
  • 3 sedinte tratament Nashi Filler Therapy


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0741) 511-211
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program U First Beauty Center: L-V: 9:00 - 21:00; S: 9:00 - 14:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 06.02.2020 - 09.04.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la U First Beauty Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

U First Beauty Center

Detalii suplimentare

Alege oferta pentru stralucirea si infrumusetarea parului tau numai la U First Beauty Center!

Detalii companie

E timpul tău! U First Beauty Center inseamna calitate, complexitate, seriozitate, naturalete si relaxare. Te asteptam la cea mai profesionista echipa pentru a te bucura de cele mai bune servicii de infrumusetare!

Alte oferte: