Localizare: Dr. Taberei

Magia unei ingrijiri de lunga durata!

Tu ce pachet alegi? Manichiura semipermanenta sau manichiura + pedichiura semipermanenta cu oja CUPIO sau MELCHIOR, de la doar 55 lei in loc de 70 lei, numai la My Angel Salon!

Valoare 70.00lei

Cat castigi 15lei

Reducere 21%


Aceasta oferta a expirat

55lei
Oferta Expirata!

15 cumparate

Manichiura cu oja semipermanenta este una dintre cele mai cerute si apreciate, avand in vedere rapidiatea cu care se executa, rezistenta indelungata si culorile vibrante care se pastreaza intacte ca la prima aplicare.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 55 lei in loc de 70 lei. Contine:

Manichiura semipermanenta:

  • curatare cuticule
  • forma unghie
  • aplicare oja 
  • aplicare ulei cuticule

sau

Pachet 2 la doar 110 lei in loc de 155 lei. Contine:

Manichiura + pedichiura semipermanenta:

  • curatare cuticule
  • forma unghie
  • aplicare oja 
  • aplicare ulei cuticule 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Se foloseste oja CUPIO sau MELCHIOR.
 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 495-261
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program My Angel Salon: L-V: 10.00-20.00; S: 10.00-18.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 13.03.2020 - 11.11.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la My Angel Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

My Angel Salon

Detalii suplimentare

Foarte apreciata, oja semipermanenta ofera posibilitatea unei manichiuri dar si a unei pedichiuri rezistente, ce nu necesita atentie timp de doua pana la trei saptamani.

Detalii companie

Luxos fară a fi exclusivist, cu prețuri accesibile pentru toată lumea, My Angel Salon s-a alaturat de ceva vreme saloanelor din lumea modernă, cu o atmosferă primitoare.

Alte oferte: