Localizare: Universitate

Un corp perfect cu X-Body!

Abonament X-Body 2, 4 sau 8 sedinte incepand de la doar 89 lei, oferit de Sweat & Shape Studio zona Universitatii! Un tonus ridicat si un corp perfect cu numai 30-40 minute de antrenament X-Body!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 180.00lei

Cat castigi 91lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

89lei
Oferta Expirata!

4 cumparate

X-Body este cea mai buna si cea mai sigura modalitate de a obtine rezultate rapide! X-Body creste consumul de energie la nivel muscular, fiind o alternativa rapida si sigura la antrenamentul conventional, cu multe alte beneficii pe care antrenamentul obisnuit nu le ofera.
Brooklyn salon te asteapta sa'ti recapeti formele dorite si te ajuta sa'ti pastrezi corpul in continua miscare cu ajutorul aparatului de X-Body!

Beneficii X-Body :

- Ajuta la scaderea in greutate si eliminarea tesutului adipos
- Ajuta la diminuarea si tratarea celulitei
- Tonifiaza corpul pentru ca tu sa arati perfect
- Imbunatateste sistemul cardiovascular si circulator
- Previne durerile de spate si solduri
- Creeaza o stare generala bună si un tonus ridicat
- Iti readuce corpul la formele de dinainte de sarcina intr-un timp record
- Nu pune presiune pe articulatii, protejandu-ti corpul

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 89 lei in loc de 180 lei. Contine:
  • Abonament X-Body 2 sedinte (30-40 min/sedinta)

sau

Pachet 2 la doar 169 lei in loc de 340 lei. Contine:
  • Abonament X-Body 4 sedinte (30-40 min/sedinta)

sau

Pachet 3 la doar 329 lei in loc de 660 lei. Contine:
  • Abonament X-Body 8 sedinte (30-40 min/sedinta)


Important:

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0769) 881-448
.


Program Sweat&Shape Studio: L-V: 08:00-21:00; S: 10:00-16:00; D: inchis

Valabilitate voucher: 14.01.2021 - 18.03.2021. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Sweat&Shape Studio in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Sweat&Shape Studio

Detalii suplimentare

O sedinta de antrenament X-Body este echivalentul a 6 ore intense de fitness!

Detalii companie

X-Body - EMS - electrostimulare musculara. Antrenamente de tip Cardio si/sau Functional Training, de durată scurtă (30-40min) concepute personalizat(in funcție de dorințele și nevoile clientului) de un Master Trainer cu peste 10 ani de experiență în industria fitness-ului.
Ședințele vor fi efectuate sub îndrumarea și atenția exclusivă a antrenorului personal!(sedintele sunt efectuate doar 1 la 1, respectând normele de protecție împotriva Covid19)
Pe lângă accesoriile de bază ale studioului vă sunt puse la dispoziție si accesorii de box, TRX Suspension system, Spinning, Rowing, etc.
 

Alte oferte: