Localizare: Romana

Adopta o schimbare pentru parul tau!

Vopsit Ombre cu vopsea profesionala de la FAIPA - three color pentru orice lungime de par + spalat, masca de par, tuns din varfuri, coafat simplu perie sau placa si consiliere stilistica la 129 Ron de la 470 Ron!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 470.00lei

Cat castigi 341lei

Reducere 72%


Aceasta oferta a expirat

129lei
Oferta Expirata!

13 cumparate

O noua schimbare pentru tine! 

Incearca noua tehnica in trend la alegere: Ombre.

Trecerea se face gradual, de la radacina la varfuri. Pentru parul ondulat, aceasta tehnica de vopsire arata superb.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 129 lei in loc de 470 lei. Contine:

Pachet complet Vopsit Tehnica Ombre:

  • vopsit
  • spalat,
  • masca de par,
  • tuns din varfuri,
  • coafat simplu perie sau placa
  • consiliere stilistica

* vopsea profesionala de la FAIPA - THREE COLOR pe baza de ulei esential din arbore de ceai si continut scazut de amoniac sau pudra la alegere pentru orice lungime de par


Important:

- Nu include vopsitul de radacini. Vopsitul la rădăcina poate varia intre 70 Ron și 100 Ron. In functie de cat de crescuta este radacina și de cantitatea de materiale care este necesara pentru vopsitul acesteia
- Oferta se adreseaza doar clientelor noi ale salonului
- Este necesara programarea telefonica, rogramarea online pe site-ul salonului nu este valabila
- Poti utiliza personal un singur voucher
- Anularea unei programari sau reprogramarea se pot face cu cel putin 24 de ore inainte la numarul de telefon mentionat pe voucher, in caz contrar voucherul se va considera utilizat

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0720) 758-859
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Beauty Studio10: L-V: 11:00-20:00; S: 11:00-18:00; D: inchis

Valabilitate voucher: 12.09.2021 - 13.11.2021. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Beauty Studio10 in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Beauty Studio10

Detalii suplimentare

Tehnica Ombre  este o alegere perfecta, daca doresti sa-ti pastrezi culoarea naturala a parului, dar sa-i oferi un plus de stralucire, un aspect mai original si sa accentuezi frumusetea podoabei tale capilare.

Trecerea se face gradual, de la radacina la varfuri. Pentru parul ondulat, aceasta tehnica de vopsire arata superb.

Cel mai important lucru ca pentru tehnica aceasta nu se foloseste praf decolorant, ci o vopsea speciala care nu deterioreaza parul!

:

Detalii companie

Studio10 a fost conceput ca un loc prietenos destinat frumusetii si relaxarii, un loc unde intotdeauna sa revii cu drag. Avem o echipa de profesionisti care ofera clientilor atat servicii de calitate, cat si stil, frumusete, incredere si dragoste. Studio 10 - locul si echipa de care ai nevoie. The perfect place to be! Have a look!

Alte oferte: