Localizare: Dorobanti

Unghii frumoase si par fabulos!

Manichiura clasica sau semipermanenta + spalat + tratament + coafat simplu, de la doar 65 lei in loc de 135 lei, la Studio Fusion! Ingrijirea si frumusetea unghiilor tale te vor scoate intotdeauna in evidenta!

Valoare 135.00lei

Cat castigi 70lei

Reducere 51%


Aceasta oferta a expirat

65lei
Oferta Expirata!

38 cumparate

Fii reprezentata de o manichiura sublima si un par minunat! Acum e usor sa alegi pachetul preferat numai la Studio Fusion!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 65 lei in loc de 135 lei. Contine:
  • manichiura clasica
  • spalat
  • masca
  • coafat simplu

sau

Pachet 2 la doar 85 lei in loc de 170 lei. Contine:
  • manichiura semipermanenta
  • spalat
  • masca
  • coafat simplu


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

Se folosesc produse Joico, OPI, CND.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 387-466
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Studio Fusion: L-V: 09:00 – 20:00; S: 09:00 – 17:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 12.10.2021 - 20.01.2022. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Studio Fusion in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Studio Fusion

Detalii suplimentare

Pachet mani + coafat

Detalii companie

Salonul Studio Fusion, s-a deschis în anul 2008, suntem o echipă tânară de profesioniști specializată în servicii de înfrumusețare – coafor, frizerie, manichiură-pedichiură, masaj, cosmetică și machiaj.

Factorii importanți în succes și afirmare sunt oamenii de lânga noi, care prin muncă, devotament și cinste, formează o echipă, dar și o familie. Toate produsele folosite în salon sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare.

Vă așteptăm mereu cu drag într-o atmosfera placută, cu un ceai și cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant și un zâmbet.

Alte oferte: