Localizare: Unirii

Analize pentru depistarea BTS!

Analize pentru cuplu pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala la doar 296 lei in loc de 480 lei, numai la Brotac Medical Center! Include: analize AGHBS, ACHCV, HIV si VDRL!

Valoare 480.00lei

Cat castigi 184lei

Reducere 38%


Expira: 1 zile, 15 ore, 11 minute

Ofera voucherul cadou!
296lei
CUMPARA
Primesti inapoi 7 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 7 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

26 cumparate

Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu vreo boala cu transmitere sexuala,
implicatiile lor pot fi dezastruoase atat in afectarea sanatatii, cat si a relatiilor de cuplu.

Daca in urma unui contact sexual ocazional constatati ca aveti vreun simptom precum secretie (scurgere) uretrala matinala/ secretii vaginale atipice, usturimi la urinare, dureri in regiunea pelvina, aparitia unei leziuni la nivelul glandului penian/vulvei, cel mai probabil suferiti de o asemenea infectie.

BestDealz.ro si Brotac Medical Center iti pun la dispozitie un pachet pentru diagnosticarea si tratamentul rapid si eficient al bolilor cu transmitere sexuala.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 296 lei in loc de 480 lei. Contine:
  • Analize de laborator pentru cele mai importante si frecvente boli cu transmitere sexuala:
  • AG HBS - test pentru depistarea antigenului hepatitei B.
  • ANTICORPI ANTI HCV - test pentru depistarea anticorpilor hepatitei C.
  • HIV
  • VDRL - test de depistarea a anticorpilor anti Treponema pallidum, agentul infectios al sifilisului.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Prezinta voucherul printat la clinica!

Programarile si reprogramarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte, in
caz contrar, voucherul se considera folosit.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
0219406
.


Program Brotac Medical Center: Luni-Duminica 14-21

Valabilitate voucher: 18.09.2021 - 28.12.2021. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Brotac Medical Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Brotac Medical Center

Str Turturelelor nr 11, etaj 1, bloc C, in incinta Phoenicia Business Center (Piata Alba Iulia)
0219406
0219406
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Se stie ca cea mai buna protectie impotriva bolilor cu trasmitere
sexuala este prezervativul.

Astfel de afectiuni sunt multe, din fericire multe tratabile pana la vindecare. Exista cateva care se trateaza mai greu sau deloc.

Printre ele amintim infectia cu virus hepatic B (care poate provoaca ciroza si cancer hepatic), infectia cu virus hepatic C (care poate provoaca ciroza), infectia cu virusul HIV care provoaca SIDA si sifilisul cu cele trei stadii de boala.

De aceea un cuplu care doreste sa renunte la prezervativ este bine sa faca aceste teste pentru a fi in siguranta. Iata de ce am creat acest pachet cu reducere pentru dumneavoastra.

       

Detalii companie

BROTAC MEDICAL CENTER este una dintre cele mai cunoscute clinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2006, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CNAS- OPSNAJ pe de o parte si pe de alta parte contractele incheiate cu numeroase societati private in celelalte domenii. Centru medical ofera pacientilor o bogata gama de servicii medicale : endocrinologie, ginecologie, medicina interna, ecografie, geriatrie si ortopedie.

Cumpara acum!