Localizare: Unirii

Diagnosticarea precoce a diabetului!

Pachet diabet, nutritie si boli metabolice: consultatie medic specialist + determinarea glicemiei din deget + recoltare sange si interpretarea analizelor, la Centrul Medical Sana! Totul la doar 30 lei!

Valoare 450.00lei

Cat castigi 420lei

Reducere 93%


Expira: 1 zile, 1 ore, 29 minute

Ofera voucherul cadou!
30lei
CUMPARA

4 cumparate

Exista multe tulburari metabolice care afecteaza metabolizarea glucidelor, acizilor organici, steroizilor, acizilor grasi etc. Toate ar trebui tratate prompt si corespunzator. In caz contrar se pot dovedi fatale.

Trebuie mentionat faptul că exista si interventii nutriţionale care au demonstrat ca scad riscul de boala cardio-vasculara, independent de reducerea valorilor lipidelor plasmatice. Tratamentul dietetic optim vizeaza atat scaderea greutatii corporale si mentinerea acesteia.

Voucherul include:

Consult diabet la doar 30 lei in loc de 450 lei. Contine:

Pachet complet pentru diabet, nutritie si boli metabolice: 

  • Consultatie la un medic specialist
  • Masurarea glicemiei din deget 
  • Alte proceduri pentru diagnosticare recomandate de medicul specialist
  • Consultatie de control lunara (in functie de diagnostic)
  • Recoltare sange si analize specifice
     


Important:

Pachetul este valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specializarea Diabet,Nutritie si Boli Metabolice.


Pachetul este valabil pentru persoanele asigurate, indiferent daca sunt asigurate la CASMB, CASAOPSNAJ sau alte Case de Sanatate Judetene.


Pachetul este recomandat atat pacientilor cu un diagnostic confirmat de diabet, dar si pacientilor care au o suspiciune de diabet, tulburare de alimentatie sau doar doresc sa slabeasca si necesita ajutorul si supravegherea unui medic pentru a obtine rezultatele dorite.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0212) 128-222
.


Program Centrul Medical Sana: L-V: 08.30-20.30; S: 10:00-18:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 30.12.2021 - 31.03.2022. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Centrul Medical Sana in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul Medical Sana

Strada Dr. Sergiu Dumitru nr. 3, sector 1, Bucuresti
(0212) 128-222
(0724) 255-576
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Cele mai frecvente boli metabolice

Diabetul este o afectiune care apare atunci cand organismul nu poate utiliza glucoza in mod corespunzator. Astfel, apare nivelul ridicat de zahar in sange. Exista doua tipuri de diabet zaharat: de tip 1 (pancreasul produce prea putina insulina sau deloc) si de tip 2 (pancreasul produce insulina, dar organismul construieste o rezistenta anormala la propria insulina. Astfel, bolnavul trebuie sa suplimenteze cantitatea zilnica de insulina).

Guta este un tip de artrita cu microcristale, care apare ca urmare a depunerii cristalelor de acid uric la
nivelul tesuturilor, inclusiv la nivelul articulatiilor, provocand inflamatie si durere locala. Medicii se confrunta in prezent cu forme mult mai complexe, la varste avansate, cu multiple comorbiditati ( insuficienta renala, hipertensiune, sindrom metabolic si diabet, insuficienta cardiaca), forme refractare la tratamentele obisnuite.
Persoanele cu gută prezintă un risc crescut de hipertensiune, diabet zaharat, sindrom metabolic și boli cardiovasculare
și renale, și, implicit, un risc crescut de deces.Aceasta se datorează în parte asocierii bolii cu rezistența la insulină și cu obezitatea.
Scăderea valorilor acidului uric (atât prin modificarea stilului de viață, cât și prin tratament medicamentos) poate duce la vindecare.

Dislipidemiile reprezintă perturbarea metabolismului lipoproteinelor, al fracţiunilor lipidice sanguine, în sensul unei producţii crescute sau al unui deficit. Cu cât nivelul colesterolului LDL şi al trigliceridelor este mai mare, cu atât riscul apariţiei bolilor cardiovasculare este mai mare.

Dislipidemiile pot avea cauze genetice sau cauze generate de stilul de viaţă: alimentaţie nesănătoasă, lipsa activităţii fizice, fumat, consum de alcool în exces. Dislipidemiile pot apărea însă şi în cazul diabetului zaharat, al insuficienţei renale sau al hipotiroidismului sau în urma unor anumite tratamente. De regulă, dislipidemiile trebuie analizate în cazul fiecărui pacient în parte, întrucât aceleaşi valori pot avea importanţă diferită de la o persoană la alta.

Pe langa modificarile stilului de viata (dieta corespunzatoare, exercitiu fizic) in dislipidemii se pot folosi si medicamente, tratamentul putand fi initiat doar cu recomandare medicala.

Alte boli metabolice: Hipertiroidism, Hipotiroidism, Boala Addison, maladia Tay-Sachs, Fenilcetonurie,Tulburari de stocare lizozomala

Detalii companie

Este o clinica medicala dedicata sanatatii si frumusetii dumneavoastra, activa pe piata serviciilor medicale de peste zece ani. Echipa de medici de inalta competenta asigura cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat. Echipamentele medicale de ultima generatie asigura tratamente minim-invazive si nedureroase, terapii bazate pe lumina inteligenta, solutii integrate si individualizate. Pacientul va fi in siguranta alaturi de noi, in timpul tratamentelor.

Cumpara acum!