Doar 69 lei in loc de 705 pentru obturatie fizionomica (plomba ceramica) +detartraj ultrasunete +consultatie camera intraorala +periaj profesional +fluorizare. Reducere 90%

Valoare 705.00lei

Cat castigi 636lei

Reducere 90%


Aceasta oferta a expirat

69lei
Oferta Expirata!

51 cumparate

Clinica Briliant Confort Dent va ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate si programe de profilaxie intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Echipa de medici Briliant Confort Dent in parteneriat cu BestDealz te asteapta sa te bucuri de ofertele propuse. 

Voucherul Include:
- consultatie camera intraorala;
- obturatie fizionomica (plomba ceramica);
- detartraj ultrasunete;
- periaj profesional;
- fluorizare;
- instruire periaj;
- discount 70% la albire dentara.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de voucher este necesara programare telefonica la numerele afisate pe site : 0726.419.082.
Valabilitatea voucherului: 6 luni - pana la 17.11.2011

Briliant Confort Dent

Detalii suplimentare

Detartrajul cu ultrasunete si periaj profesional 
Sunt proceduri prin care se urmareste inlaturarea
depunerilor de pe dinti, precum si lustruirea acestora pentru a preveni pe cat posibil depunerile ulterioare de tartru. Detratrajul cu ultrasunete se realizeaza prin efectul de fragmentare a blocurilor de tartru prin contact cu o ansa de otel care vibreaza cu frecventa ultrasonica. Periajul profesional se realizeaza cu periute si paste 
speciale, efectul de lustruire obtinut impiedica depunerea rapida de tartru dentar ulterior. 

Albirea dentara
Reprezinta un proces de decolorare a dentinei si a 
petelor smaltului cu ajutorul unor geluri speciale ce contin compusi peroxidici care adusi in contact intim cu dintii elibereaza oxigen activ . Produsii de degradare rezultati in urma albirii includ oxigen, apa si amoniac , produsi existenti in mod normal in organismul uman, deci absolut inofenzivi fata de acesta. Medicul stomatolog aplica acest gel pe dinti si proiecteaza o lumina polarizanta ce activeaza gelul si penetreaza smaltul, albindu-l. 
Procesul se repeta de cateva ori .

Aplicatiile locale de fluor
Gelurile sau lacurile care elibereaza atomi de fluor,
pot fi o metoda excelenta de a vindeca un procesc carios incipient.
Orice carie care este depistata in faza de demineralizare, fara pierdere de substanta dentara poate fi complet vindecata prin aplicatiile locale de fluor. 

Detalii companie

Clinica noastra a fost conceputa din dorinta de a va oferii o gamalarga de servicii stomatologice de inalta clasa, cum ar fi : terapie ,endodontie, ortodontie, implantologie, pedodontie, chirurgie,parodontologie, protetica fixa si mobila, la cele mai bune preturi.

Briliant Confort Dent garanteaza calitatea serviciilor oferite , punand accent nu numai pe sanatatea dintilor dumneavoastra cat si pe estetica dentara, o ramura deosebit de importanta in stomatologia zilelor noastre.De asemenea avem o echipa formata din medici si asistente , care au o experienta relevanta in domeniu, experienta dovedita de diplome obtinute atat in tara cat si in strainatate. Toate acestea , enumerate mai sus sunt sustinute de tehnologie, aparatura moderna si materiale de ultima ora .

Alte oferte: