Doar 185 lei in loc de 730 lei pentru tratament complet de albire (consultatie +periaj +tratament albire +fluorizare) si reducere pentru alte servicii dentare. Reducere 75%

Valoare 730.00lei

Cat castigi 545lei

Reducere 74%


Aceasta oferta a expirat

185lei
Oferta Expirata!

13 cumparate

Un zambet frumos inseamna un chip frumos! Un zambet frumos, o dantura ingrijita, sanatoasa si de un alb stralucitor inseamna incredere in tine, respect si admiratie din partea celor din jur.

 Royal Dent Estet in parteneriat cu BestDealz s-au gandit la un pachet profesional de albire complet numai pentru tine. Pentru ca ne gandim la sanatatea si frumusetea danturii tale!Voucherul include:

- tratament profesional, complet, de albire cu lampa foto (solutia folosita este white kiss): consultatie de specialitate, periaj profesional, tratament de albire, aplicare desensibilizant si fluorizare;
- bonus 35% reducere pentru  plomba la culoarea dintelui sau tratament de canal  (scos nerv).

Pentru mai multe detalii si programare sunati la: 0722 787 112.

 Program cabinet:
- luni, miercuri, joi - 14:00 - 20:00.
- marti, vineri - 8:00 - 14:00.
- sambata: cu programare.


Valabilitate voucher:  pana la 19 Iulie 2011.

ROYAL DENT ESTET

Detalii suplimentare

La clinica dentara Royal Dent Estet albirea profesioanala a dintilor se realizeaza cu produse de cea mai buna calitate si tehnologie de ultima  ora.
Procedura va incepe cu un control dentar amanuntit, urmata de un periaj profesional si de tratamentul propriu zis de albire. In urma albirii poate aparea o sensibilitate temporara a dintilor deoarece gelurile de albire patrund prin smalt in dentina poroasa unde vin in contact cu structurile sensitive provenite din pulpa dentara. De aceea dupa tratamentul de albire se va face o fluorizare  si o desensibilizare a dintilor cu produse profesionale pe care le puteti  gasi doar in cabinetele stomatologice.
Tehnologia avansata care este utilizata in cadrul cabinetului stomatologic Royal Dent Estet si abilitatile profesionale ale echipei, permit  realizarea consultatiilor stomatologice si a tratamentelor dentare, in conditii de siguranta si confort maxim pentru pacient.
La Royal Dent Estet dintii tai vor avea parte de tot tratamentul pe care il merita. In urma albirii poate aparea o sensibilitate temporara a dintilor deoarece gelurile de albire patrund prin smalt in dentina poroasa unde vin in contact cu structurile sensitive provenite din pulpa dentara. Nervul nu va fi afectat, gelurile profesionale avand un continut perfect dozat de saruri  de fluor care in timpul  albirii realizeaza si o remineralizare a  structurilor dure dentare.


O dantura frumoasa si curata , dinti albi si sanatosi sunt lucruri pe care oricine si le doreste si care dau mai multa incredere in fortele  proprii.De aceea din ce in ce mai multi oameni apeleaza la cosmetica dentara. Tratamentele cosmetice care se realizeaza in cabinetul stomatologic sunt:
- albire;
- plombe la culoarea dintilor;
- fatete ceramice;
- coroane din zirconium.Alte oferte: