Localizare: Iancului

Antreneaza-ti corpul cu XBody!

Fast Fit Studio te asteapta cu o oferta de nerefuzat!4 sedinte de Xbody/ 20 de minute sedinta+ 4 sedinte de Lipo Laser Zentisse la doar 299 de lei in loc de 1240 de lei!

Valoare 1240.00lei

Cat castigi 941lei

Reducere 75%


Expira: 1 zile, 8 ore, 24 minute

Ofera voucherul cadou!
299lei
CUMPARA

11 cumparate

FAST FIT STUDIO, te asteapta acum cu o oferta de nerefuzat intr-o ambianta placuta sa incerci antrenamentul secolului 21 utilizand echipamentul XBODY.

Echipa noastra va gasi metodele de antrenament si nutritie personalizate pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite.
 Echipamentul Zentisse, cu ajutorul tehnologiei SlimLight trateaza zonele in care nici dieta si nici exercitiile fizice nu dau rezultate. Fie ca este vorba despre zone dense de grasime sau despre anumite regiuni: coapse, solduri sau abdomen, rezultatele obtinute sunt surprinzatoare, inca de la prima sedinta.

Voucherul include:

 • 4 sedinte de Xbody/20 de minute sedinta
 • 4 sedinte de Lipo Laser Zentisse

Beneficii:

 • este un tip de antrenament care solicita tot corpul, folosind impulsuri electrice de frecventa joasa
 • EMS foloseste acest principiu si este capabil sa intensifice acest proces pentru a ajunge la straturile musculare in profunzime care sunt greu, chiar imposibil de activat prin antrenametele conventionale cunoscute.
 •  poate fi folosit ca un instrument de antrenament, un instrument de reabilitare si prevenire, cat si ca instrument de infrumusetare.
 • Impulsurile sunt generate de un dispozitiv si livrate prin interediul electrozilor pe piele, direct deasupra muschilor pentru a fi stimulati. Impulsurile fac ca muschii sa se contracte, astfel incat rezultatul este similar cu miscarea reala a muschilor.
 • Este antrenamentul secolului 21.
 •  90% din muschi sunt activati simultan cu fiecare contractie si contractile musculare sunt mai puternice si mai intense decat cele provocate de un exercitiu voluntar.
 • Comparativ cu antrenamentul de tip conventional cu greutati, antrenamentul EMS activeaza grupele musculare in profunzime care duce la o coordonare mai buna intra si inter musculara
 • Puteti obtine cele mai bune rezultate daca lucrati in mod activ in timpul in care utilizati dispozitivul nostru EMS.
 • Muschii sunt stimulati suplimentar prin intermediul electrozilor in timp ce efectuezi o serie de exercitii cu impact redus asupra tendoanelor, articulatiilor, chiar si a tesutului muscular.
 • Acest antrenament combinat conduce la cresterea intensitatii exercitiilor si astfel se obtine mult doritul “training effect”.
 • Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii antrenamentului si a setarilor echipamentului EMS astfel incat sa va atingeti obiectivele propuse.
 • Pornind de la aceste fapte dovedite stiintific veti obtine rezultate eficiente intr-o scurta perioada de timp.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0722) 823-456
.


Program L-V:08:00-20:00; S:09:00-17:00; D:

Valabilitate voucher: 03.02.2017 - 05.04.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Fast Fit Studio in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Fast Fit Studio

Str. Locotenent Niculescu Romulus Bazar, Nr 40, Sector 2, Bucuresti
0722.978.500
0722.978.500
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

EMS = “electrostimulare musculara”. Din punct de vedere tehnic, este un tip de antrenament care solicita tot corpul, folosind impulsuri electrice de frecventa joasa. In viata de zi cu zi, sistemul nostru nervos central trimite in mod constant impulsuri electrice pentru a controla actiunile musculare. EMS foloseste acest principiu si este capabil sa intensifice acest proces pentru a ajunge la straturile musculare in profunzime care sunt greu, chiar imposibil de activat prin antrenametele conventionale cunoscute.

EMS (electromuscle stimulation) poate fi folosit ca un instrument de antrenament, un instrument de reabilitare si prevenire, cat si ca instrument de infrumusetare. Impulsurile sunt generate de un dispozitiv si livrate prin interediul electrozilor pe piele, direct deasupra muschilor pentru a fi stimulati. Impulsurile fac ca muschii sa se contracte, astfel incat rezultatul este similar cu miscarea reala a muschilor. Este antrenamentul secolului 21.

In timpul antrenamentului EMS, 90% din muschi sunt activati simultan cu fiecare contractie si contractile musculare sunt mai puternice si mai intense decat cele provocate de un exercitiu voluntar. Comparativ cu antrenamentul de tip conventional cu greutati, antrenamentul EMS activeaza grupele musculare in profunzime care duce la o coordonare mai buna intra si inter musculara. Puteti obtine cele mai bune rezultate daca lucrati in mod activ in timpul in care utilizati dispozitivul nostru EMS.

Muschii sunt stimulati suplimentar prin intermediul electrozilor in timp ce efectuezi o serie de exercitii cu impact redus asupra tendoanelor, articulatiilor, chiar si a tesutului muscular. Acest antrenament combinat conduce la cresterea intensitatii exercitiilor si astfel se obtine mult doritul “training effect”. Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii antrenamentului si a setarilor echipamentului EMS astfel incat sa va atingeti obiectivele propuse.

Pornind de la aceste fapte dovedite stiintific veti obtine rezultate eficiente intr-o scurta perioada de timp.

Detalii companie

FAST FIT STUDIO, te asteapta acum cu o oferta de nerefuzat intr-o ambianta placuta sa incerci antrenamentul secolului 21 utilizand echipamentul XBODY.

Cumpara acum!