Localizare: Aviatiei

Distractie garantata la piscina!

Acces piscina pentru 1 sau 2 persoane + Baldachin inclus + Prosop + Umbrela incepand de la 50 lei in loc de 150 lei, la Chaboo Pool&Club - zona Aviatiei! Oferta valabila si in weekend! Te poti bucura de voucher pana pe 31 AUGUST!

Valoare 100.00lei

Cat castigi 50lei

Reducere 50%


Expira: 1 zile, 5 ore, 29 minute

Ofera voucherul cadou!
50lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

27 cumparate

CHABOO CLUB & POOL impresioneaza prin design, cat şi prin dotarile ce sunt completate de un ansamblu de servicii si produse premium. Pozitionata intr-o zona cu reputatie din capitala (zona Floreasca), locatia se prezinta cu cea mai mare si mai luxoasa piscina exterioara din Bucuresti. Este un spatiu exotic, in care se contureaza o piscina larga, o piscina de copii, un restaurant si un bar. De-a lungul bazinului se întind şezlonguri, paturi şi baldachine albe, ce se completează perfect cu nuanţele de orange şi stilul exotic al piscinei. Locaţia este înconjurată de o rezervaţie naturală şi simţi cum atmosfera intimă te face să te deconectezi de agitaţia oraşului. Totodată, locaţia are o parcare privată de aproximativ 200 de locuri.

Alege pachetul preferat:
 • Pachet 1 la doar 50 lei in loc de 100 lei
 • sau

 • Pachet 2 la doar 70 lei in loc de 150 lei

Voucherul include:

Pachet 1:

 • 1 intrare pentru 2 persoane la piscina cu Baldachin inclus, acces Luni-Vineri
 • Baldachin
 • Prosop
 • Umbrela

sau

Pachet 2:

 • 1 intrare pentru 2 persoane la piscina cu Baldachin inclus, acces Sambata-Duminica
 • Baldachin
 • Prosop
 • Umbrela

Pentru vizualiza oferta Chaboo Pool&Club sezlong cu preturi incepand de la 18 lei, acceseaza acest link


Important:

Poti achizitiona mai multe vouchere pentru mai multe intrari.
Copiii pana in 2 ani beneficiaza de gratuitate.
Este inclus acces gratuit la parcare, in limita disponibilitatii.
Este necesara programare telefonica la numarul afisat pe voucher.

Te poti bucura de voucher pana pe 31 AUGUST!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 .


Program Chaboo Pool&Club: Luni-Duminica 09.00-20.00

Valabilitate voucher: 22.06.2017 - 31.08.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Chaboo Pool&Club in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Chaboo Pool&Club

Str. Barbu Vacarescu, nr. 277-291, Sector 2, Bucuresti
(0314) 382-577
(0730) 710-030
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

CHABOO CLUB & POOL este cunoscut drept unul dintre cele mai noi si extravagante complexe din Bucuresti, cuprinzand o locatie interioara luxoasa si spatioasa dar si una exterioara, cu 2 piscine, la fel de generoasa ca si spatiu.

Detalii companie

Piscina Chaboo este una dintre cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti si se numara printre cele mai mari piscine disponibile in zona Floreasca; are o capacitate de 600 locuri (500 sezlonguri si 100 de locuri la zona VIP), fiind locul perfect in care bucurestenii se pot bucura de vremea buna si pot evada din cotidian. Pentru a asigura o atmosfera perfecta clientilor, piscina Chaboo, pune la dispozitie cea mai larga paleta de servicii premium, precum: piscina semiolimpica, cool-area (baldachine in apa), zona VIP (separeu dotat cu minibar, TV, personal waiter), zona de food & drinks, DJ si animatie. 

Cumpara acum!