Reduceri, vouchere, promotii, site reduceri cu oferte senzationale discount de pana la 95%. Aboneaza-te acum!

Inchide

Comanda curenta

Incepe noul sezon cu o schimbare! 4 sau 8 sedinte de XBody la Slim Center Vanidossa Dorobanti cu o reducere de peste 58%! Incepand de la doar 199 lei in loc de 480 lei.
Voucher Pret Cantitate Total
Pachet 1 199.00 lei 199 lei
Pachet 2 360.00 lei 0 lei
Total comanda: lei

Metoda de plata

Visa Mastercard Maestro Visa Electron Card Avantaj Garanti Bonus Card

Nou! Poti plati in maxim 4 rate, fara comision suplimentar cu Card Avantaj, Garanti Bonus Card, sau cardurile de credit Alpha Bank sau Banca Transilvania. Dupa ce introduci numarul cardului vei putea selecta numarul de rate. Plata in rate functioneaza doar pentru cardurile mai sus mentionate.
Plata se face in deplina siguranta prin Mobilpay. Datele cardului sunt transmise securizat direct la banca emitenta, fara a ajunge in posesia BestDealz sau Mobilpay.
In fereastra urmatoare vei fi transferat catre portalul de plati cu cardul Mobilpay. Dupa finalizarea platii vei fi redirectionat inapoi catre site-ul nostru.
Nu exita niciun comision suplimentar la plata cu cardul.

Voucherul va fi disponibil in contul dumneavoastra si poate fi folosit imediat, exceptand cazurile in care este specificat un termen ulterior in oferta.

Folosesti Oneclick Payment* pentru aceasta plata? * pentru plata in rate selecteaza NU! Pentru plata in rate precum si pentru unele carduri Maestro ce nu au CVV pe spatele cardului, este obligatorie selectarea valorii 'NU' la Oneclick Payment in casuta de mai sus, in caz contrar veti intampina o eroare la efectuarea tranzactiei

X

Ai un cont de facebook?

Ai cont Bestdealz?


Ai nevoie de cont nou?

Pentru utilizarea voucherelor
Minim 6 caractere
Fara puncte sau spatii (ex:0722000000)
Selecteaza cel mai apropiat oras
Vreau sa primesc pe email oferta zilei (recomdandat, te poti dezabona oricand)
reduceri vouchere
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.