Reduceri, vouchere, promotii, site reduceri cu oferte senzationale discount de pana la 95%. Aboneaza-te acum!

Inchide

Termeni si conditii

1. Acceptul utilizatorului

Accesând şi utilizând acest Website, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi SC BEST DEVHUB S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

 

2. Condiţii de utilizare

Utilizatorul foloseşte Website-ul pe riscul propriu,  SC BEST DEVHUB S.R.L. fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Website. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. SC BEST DEVHUB SRL nu vinde produsele, pachetele sau serviciile afisate pe site, ci pur si simplu pune la dispozitie pagina de internet www.bestdealz.ro si subpaginile  aferente catre diversi comercianti/furnizori/operatori. Site-ul www.bestdealz.ro este un site ce ofera servicii de publicitate. De aceea Utilizatorul trebuie sa inteleaga faptul ca prin cumpararea unui pachet/serviciu/produs afisat pe www.bestdealz.ro, va cumpara de fapt de la diversi comercianti ce sunt indicati cu toate datele de contact in sectiunea Detalii Companie imediat sub Oferta pe scurt, comercianti ce difera de la o oferta la alta.

3. Drepturi de autor

Prin publicarea ofertelor pe website-ul www.bestdealz.ro, partenerul acorda dreptul de publicare a lor online catre BestDealz. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura fara acordul prealabil scris al SC BEST DEVHUB SRL. Partenerul este singurul responsabil pentru detinerea tuturor avizelor, autorizatiilor, drepturilor de autor, avizelor sau orice alt act necesar pentru a pune in vanzare produsele/servciile descrise in oferta. SC BEST DEVHUB SRL nu vinde produsele/serviciile prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.bestdealz.ro partenerului pentru vanzarea produselor/serviciilor respective direct catre clientul final. Toata responsabilitatea privind provenienta, calitatea, formalitatile necesare pentru a pune in vanzare produsele/serviciile prezente pe site, continutul ofertei, termenii si conditiile, textele si imaginile aferente, revine partenerului BestDealz. care a publicat oferta. Prin utilizarea site-ului clientii sau orice alte terte persoane inteleg ca nu pot atrage raspunderea BestDealz pentru produsele/serviciile prezente pe site, modul lor de prezentare sau eventuale presupuse incalcari ale drepturilor de autor privind continutul sau imaginile ofertelor, iar in cazul in care constata prezenta unor date ce le aduc vreun prejudiciu de orice natura vor contacta direct ofertantul - partenerul BestDealz care a postat oferta, pentru a solicita modificarea continutului ofertei. 


4. Securitate

La utilizarea Website-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat BestDealz pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

 

5. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:

- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;

- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:

- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;

- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;

- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acţiuni (de informare, promoţionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către BestDealz, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către BestDealz ;

- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;

- să primiţi din partea BestDealz diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitaţii de participare la diverse activităţi, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).

Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale BestDealz sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. BestDealz îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.


Utilizatorul poate solicita BestDealz returnarea banilor pentru oferta cumparata in termen de 14 zile de la achizitie, dar nu mai tarziu de data expirarii voucherului! Dupa aceasta data, returnarea banilor nu mai este posibila. Anularile nu pot fi facute dupa ce s-a facut o rezervare/programare pentru folosirea voucherului! In cazul in care clientul nu se prezinta la data rezrevata/programata - voucherul este considerat utilizat automat. Pentru voucherele achizitionate la unitatile turistice, voucherul se consuma automat in momentul rezervarii. Prin achizitionarea ofertei de pe site-ul Bestdealz, utilizatorul declara ca intelege si accepta faptul ca reducerea de pret presupune unele conditii restrictive in privinta folosirii voucherului, cum ar fi perioada de valabilitate si termenii si conditiile voucherului ce sunt imprimate pe acesta si mentionate in cadrul ofertei pe site. Daca utilizatorul considera ca nu poate respecta acesti termeni si conditii sau nu se poate incadra in perioada de valabilitate a voucherului, acesta nu va cumpara oferta.
In cazul unui retur utilizatorul intelege ca procesarea acestuia poate dura pana la 7-10 zile lucratoare de la data efectuarii acestuia in functie de banca emitenta a cardului sau banca platitorului. Acest timp de transfer nu tine de Bestdealz si nu poate fi urgentat sub nicio forma.

Orice reclamatie referitoare la calitatea serviciilor se va face direct catre ofertant sau organele abilitate in acest sens. Totodata pentru imbunatatirea ofertelor ulterioare, va rugam sa ne tineti la curent cu eventualele nemultumiri legate de produsele/serviciile ce apar pe site-ul BestDealz.
Micro-platile prin SMS nu pot fi returnate, si prin utilizarea acestui serviciu de plata utilizatorul intelege faptul ca nu poate beneficia de anularea tranzactiei in cazul in care se razgandeste in privinta voucherului. De aceea recomandam utilizatorilor site-ului sa nu foloseasca aceasta metoda de plata decat daca sunt absolut siguri de faptul ca nu vor avea nevoie ulterior de returnarea voucherului.
Totodata taxele de livrare ale produselor si alte eventuale costuri de intrare in posesie (cheltuieli de deplasare ale clientului, cheltuieli telefonice, sau orice alte cheltuieli facute din initiativa clientului ) nu sunt returnabile.
Comenzile achitate prin cod promotional, E-code sau credit BestDealz partial sau integral, pot fi returnate exclusiv in contul BestDealz sub forma de credit BestDealz disponibil pentru a fi folosit la comenzi ulterioare. Creditul de bun venit la instalarea aplicatiei pentru mobil BestDealz, nu poate fi returnat sau preschimbat in bani, o data folosit, ramane utilizat la achizitia comenzii respective.
Platile efectuate prin terminalele de plata Zebrapay sau Qiwi pot fi returnate numai prin retinerea din valoarea transferului a comisionului de procesare plata ce este nereturnabil, adica 5% din valoarea tranzactiei, si a comisionului bancar pentru efectuarea platii in contul beneficiarului, adica 5 ron.

Utilizatorul intelege si accepta faptul ca ofertele prezentate pe site au termeni si conditii specifice, prezentate in sectiunea "Oferta pe scurt" , "Detalii parterner" si in unele cazuri "Detalii oferta". Utilizatorul este de acord ca inainte de a achizitiona o oferta, citeste, isi exprima acceptul termenilor si conditiilor ofertei respective, si este de acord ca daca nu le respecta in parte sau totalitate, se poate regasi in situatia de a nu putea beneficia de voucher, fara posibilitatea de returnare a banilor. Unul dintre cele mai importante aspecte se refera la perioada de valabilitate a voucherului. Utilizatorul va avea in vedere sa se prezinte la ofertant in termenul de valabilitate al voucherului, iar daca sunt mai multe sedinte in oferta respectiva isi va programa sedintele astfel incat sa se incadreze pana la ultima sedinta in termenul de valabilitate oferit, altfel exista posibilitatea de a nu beneficia partial/integral de serviciile achizitionate fara a putea solicita returnarea banilor. Totodata un aspect extrem de important il reprezinta faptul ca fiecare oferta in parte apartine unui partener-ofertant ce este inregistrat fiscal in mod distinct si care nu are alta legatura cu SC BEST DEVHUB SRL decat un contract de publicitate si prestari servicii prin care platforma online BestDealz.ro este pusa la dispozitie conform termenilor contractuali. In acest sens este de notat si considerat inteles de catre utilizator faptul ca produsele/serviciile achizitionate de pe acest site sunt achizitionate in fapt de la partenerul distinct mentionat in fiecare oferta in parte si nu de la SC BEST DEVHUB Srl - detinatoarea site-ului BestDealz.ro. Prin achizitionarea ofertei de pe BestDealz.ro, utilizatorul achita produsele/serviciile prin intermediul platformei online BestDealz.ro direct ofertantului asa cum este el descris in oferta, iar achizitionarea ofertei implica in momentul platii semnarea unui contract electronic cu termenii si conditiile afisate in cadrul ofertei, si care vor fi intocmai descrise pe voucherul ce ii va fi emis utilizatorului. Acest contract poate fi suplimentat in anumite cazuri cu un contract aditional ce va fi incheiat intre utilizator si partenerul-ofertant, cu conditia sa fie specificata necesitatea acestui lucru in cadrul ofertei. Utilizatorul va primi din partea partenerului ofertant bonul fiscal sau factura fiscala dupa caz, iar documentul de plata il reprezinta plata online efectuata catre BestDealz. BestDealz prin BEST DEVHUB SRL nu revinde produsele afisate pe acest site - in consecinta nu veti primi bonuri fiscale sau facturi emise de catre BestDealz ci de catre partenerul aferent ofertei pe care ati achizitionat-o, pe intreaga suma platita prin intermediul site-ului BestDealz. Toate obligatiile legale in ceea ce priveste obtinerea licentelor, autorizatiilor si avizelor necesare pentru comercializarea produselor si serviciilor afisate in ofertele BestDealz revin partenerilor in cauza, iar BestDealz nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari ale legii sau nerespectari ale cerintelor de avizare/autorizare/licentiere ce ar putea sa le intampine un ofertant ce apare pe site-ul BestDealz la un moment dat.


6. Confidenţialitate

S.C. BEST DEVHUB S.R.L. respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. S.C. BEST DEVHUB S.R.L. este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal. S.C. BEST DEVHUB S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.

 

7. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii

BestDealz, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.BestDealz.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

 

8. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Aceste Termene şi Condiţii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

<ver 3.2 - revizuita la data de 29.08.2016>
X

Ai un cont de facebook?

Ai cont Bestdealz?


Ai nevoie de cont nou?

Pentru utilizarea voucherelor
Minim 6 caractere
Fara puncte sau spatii (ex:0722000000)
Selecteaza cel mai apropiat oras
Vreau sa primesc pe email oferta zilei (recomdandat, te poti dezabona oricand)
 
reduceri vouchere
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.