Localizare: Floreasca

Pedichiura semipermanenta à la Maison Paris!

Pedichiura semipermanenta à la Maison Paris, speciala pentru perioada verii, rezistenta si superba pentru doamnele si domnisoarele cu gusturi desavarsite, la doar 40 lei in loc de 80 lei! Zona Floreasca!

Valoare 80.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 50%


Expira: 1 zile, 12 ore, 50 minute

Ofera voucherul cadou!
40lei
CUMPARA
Primesti inapoi 1 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 1 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

25 cumparate

Ofera-ti un moment de rasfat si lasa-te admirata asemenea doamnelor de la Paris, recunoscute pentru rafinamentul si eleganta lor. Unghiile sunt cartea ta de vizita, iar o doamna care se respecta, intotdeauna va avea grija ca manichiura si pedichiura sa fie impecabile. 

Salonul Maison Paris iti ofera in exclusivitate o oferta avantajoasa atat la nivel de pret cat si la nivel de calitate a materialelor si a serviciilor:

Voucherul include:

Pedichiura cu oja semipermanenta.

Pasi:

  • Emolierea si baia picioarelor cu sapun dezinfectant
  • Eliminarea callusului, exfolierea celulelor moarte de pe suprafata pielii picioarelor
  • Taierea, curatarea si pilirea unghiilor
  • Impingerea/taierea cuticulelor (in functie de dorinta clientului)
  • Aplicare Base Coat
  • Aplicare oja semipermanenta Cupio din cele peste 50 culori disponibile
  • Aplicare Top Coat
  • Masarea picioarelor cu crema hidratanta si si hidratarea cuticulelor cu ulei.


Important:

Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

Anularile si reprogramarile se anunta cu MINIM 24 de ore inainte de data programata anterior. In caz contrar, salonul isi rezerva dreptul de a nu va mai reprograma si puteti pierde voucherul.

Serviciile se efectueaza numai dupa prezentarea voucherului la receptie in format printat. Intarzierile mai mari de 15 minute, vor atrage dupa sine reprogramarea serviciului.

Daca si la 2-a programare se produce o intarziere mai mare de 15 minute (din partea dvs), salonul isi rezerva dreptul de a nu va mai reprograma si puteti pierde voucherul.

Ofertele sunt adresate clientilor noi.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Salon Maison Paris: L-V: 13:00-22:00; S: 09.00-21.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 23.05.2017 - 31.08.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Salon Maison Paris in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

 

Salon Maison Paris

Str Frederic Chopin, Nr 16, Sector 2
(0314) 382-577 arata telefon
(0730) 710-030 arata telefon
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Salonul Maison Paris este un loc diferit. Un loc neconventional care se distinge prin capacitatea de a impresiona inca de la primul pas in incinta sa, orice client in cautarea unui loc in care sa se simta relaxat ca "acasa".

Maison Paris reuseste sa indeplineasca cu succes acesta dorinta a clientilor, chiar daca salonul duce mai mult cu gandul la o casa situata undeva in zona Provence, apartinand unui doamne burgheze din Franta secolului XIX, cu veleitati pentru buldogi francezi si colivii vechi. Deschis in 2014, salonul si-a creat in scurt timp un renume datorita serviciilor sale impecabile, dar si datorita faptului ca a setat o tendinta noua si proaspata de prezentare a serviciilor de infrumusetare.

Detalii companie

Salonul Maison Paris este un loc diferit. Un loc neconventional care se distinge prin capacitatea de a impresiona inca de la primul pas in incinta sa, orice client in cautarea unui loc in care sa se simta relaxat ca "acasa".

Maison Paris reuseste sa indeplineasca cu succes acesta dorinta a clientilor, chiar daca salonul duce mai mult cu gandul la o casa situata undeva in zona Provence, apartinand unui doamne burgheze din Franta secolului XIX, cu veleitati pentru buldogi francezi si colivii vechi. Deschis in 2014, salonul si-a creat in scurt timp un renume datorita serviciilor sale impecabile dar si datorita faptului ca a setat o tendinta noua si proaspata de prezentare a serviciilor de infrumusetare.

 

Cumpara acum!