Localizare: Dorobanti

Manichiura tratament à la Maison Paris!

Manichiura tratament à la Maison Paris, speciala pentru sezonul acesta, dedicata doamnelor si domnisoarelor cu unghii fragile si exfoliate, de la 30 lei! Alege pachetul preferat!

Valoare 52.00lei

Cat castigi 22lei

Reducere 42%


Expira: 1 zile, 2 ore, 26 minute

30lei
CUMPARA

19 cumparate

Mainile si unghiile noastre, dupa o vara lunga cu manichiuri cu lac (semi sau clasic) au nevoie, de o ingrijre si hidratare profesionala, astfel incat sa fie sanatoase si frumoase pentru a fi din nou etalate. De aceea, la Maison Paris ti-am pregatit, un pachet perfect atat la nivel de pret cat si la nivel de calitate a materialelor si a serviciilor, pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor.

Recomandam aplicarea acestor proceduri saptamanal cel putin pe parcursul a doua luni. De aceea va prezentam oferte avantajoase si pentru pachete continand de la 1 la 8 sedinte.

Voucherul include:

Alege pachetul potrivit:

 • Pachet de 1 sedinta la doar 30 lei in loc de 52 lei

SAU:

 • Pachet de 2 sedinte la doar 55 lei in loc de 104 lei

SAU:

 • Pachet de 4 sedinte la doar 100 lei in loc de 208 lei

SAU:

 • Pachet de 8 sedinte la doar 180 lei in loc de 416 lei

Toate pachetele contin:

 • O manichiura clasica cu lac si cu tratament ingrijire intarire unghii
 • Masaj de relaxare pentru maini
 • Curatare pat unghial si cuticula (cuticula este tratata la cererea clientei)
 • Oferire forma simetrica unghiilor
 • Aplicare ulei cuticule ultrahidratant
 • Masaj de relaxare pentru maini cu ulei de cocos cald 10 minute
 • Aplicare tratament ingrijire intarire unghii
 • Aplicare Base Coat
 • Aplicare oja clasica din cele peste 150 nuante disponibile in salon OPI, CUCCIO, CUPIO
 • Aplicare Top Coat


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti dar poti utiliza unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele 0311 070 772 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:13.00-22.00; S:9.00-21.00; D:

Valabilitate voucher: 18.01.2017 - 20.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Salon Maison Paris in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Maison Paris

Strada Constantin Aricescu nr.20
0731 326 911
0311 070 772
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Salonul Maison Paris este un loc diferit. Un loc neconventional care se distinge prin capacitatea de a impresiona inca de la primul pas in incinta sa, orice client in cautarea unui loc in care sa se simta relaxat ca "acasa".

Maison Paris reuseste sa indeplineasca cu succes acesta dorinta a clientilor, chiar daca salonul duce mai mult cu gandul la o casa situata undeva in zona Provence, apartinand unei doamne burgheze din Franta secolului XIX, cu veleitati pentru buldogi francezi si colivii vechi. Deschis in 2014, salonul si-a creat in scurt timp un renume datorita serviciilor sale impecabile, dar si datorita faptului ca a setat o tendinta noua si proaspata de prezentare a serviciilor de infrumusetare.

Detalii companie

Salonul Maison Paris este un loc diferit. Un loc neconventional care se distinge prin capacitatea de a impresiona inca de la primul pas in incinta sa, orice client in cautarea unui loc in care sa se simta relaxat ca "acasa".

Maison Paris reuseste sa indeplineasca cu succes acesta dorinta a clientilor, chiar daca salonul duce mai mult cu gandul la o casa situata undeva in zona Provence, apartinand unui doamne burgheze din Franta secolului XIX, cu veleitati pentru buldogi francezi si colivii vechi. Deschis in 2014, salonul si-a creat in scurt timp un renume datorita serviciilor sale impecabile dar si datorita faptului ca a setat o tendinta noua si proaspata de prezentare a serviciilor de infrumusetare.

 

Cumpara acum!