Localizare: Alba Iulia

Intinereste-ti tenul cu Hollywood Peel!

Tratamentul Peeling Carbon sau Hollywood Peel, dupa cum va spune și numele, iti aduce o sedinta de laser minune, cu ajutorul gelului cu carbon, de la doar 315 lei, reducere de la 450 lei! Poti alege si pachetul de 5 sedinte!

Valoare 450.00lei

Cat castigi 135lei

Reducere 30%


Expira: 1 zile, 2 ore, 19 minute

Ofera voucherul cadou!
315lei
CUMPARA
Primesti inapoi 8 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 8 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

8 cumparate

Hollywood Peel, tratament laser minune! ​Inca dupa prima sedinta, pielea isi recapata stralucirea initiala, aspectul fin, și porii se inchid. Rezultatul fiind vizibil imediat.
Laserul Nd: Yag este atras de particulele de carbon din gelul aplicat, și curata celulele moarte ale pielii, sebumul, lasand pielea regenerata și curata.
Rejuveneaza tenul ajutand la cresterea productiei de colagen, curata tenul, indepartareaza petele pigmentare, cicatricile și efectele negative ale factorilor genetici sau de mediu.
In lupta cu acneea, rezultatele apar incepand cu a doua sedinta. Sedintele se repeta la un interval de minim 14 zile.

Imediat dupa tratament, puteti pleca fara griji, tenul va arata impecabil, fara roseata, fara scuame. Va puteti relua activitatea imediat.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 315 lei in loc de 450 lei. Contine:
  • Hollywood Peel, 1 sedinta de tratament laser minune! 

sau

Pachet 2 la doar 1 575 lei in loc de 2 250 lei. Contine:
  • Hollywood Peel, 5 sedinte de tratament laser minune! 


Important:

Voucherul include un tratament. 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0739) 977-200
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Selenium’s Dermopigmentare & Laser: L-V: 09:00 - 21:00; S: 09:00 - 21:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 23.07.2024 - 10.11.2024. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Selenium’s Dermopigmentare & Laser in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Selenium’s Dermopigmentare & Laser

Str. Lacul Plopului nr. 3, sector 5, București
(0739) 977-200
Cumpara acum!