Localizare: Universitate

O privire cat 1001 de povesti!

Aplicare extensii de gene fir cu fir + 15% reducere la prima intretinere, la doar 155 lei in loc de 240 lei, la Chic Lashes, cel mai in voga atelier din Romania, dedicat extensiilor de gene fir cu fir, un concept global de frumusete!

Valoare 240.00lei

Cat castigi 85lei

Reducere 35%


Expira: 1 zile, 16 ore, 17 minute

Ofera voucherul cadou!
155lei
CUMPARA
Primesti inapoi 5 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 5 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

9 cumparate

Stim ca timpul tau este foarte pretios, asadar nu iti vom rapi decat o ora si jumatate la interval de 3 saptamani, avand grija sa iti oferim nu doar un serviciu la cele mai inalte standarde, ci si o experienta senzoriala completa derulata intr-o atmosfera care te va trimite cu gandul la saloanele chic pariziene.

Stilistii nostri au misiunea de a-ti infrumuseta privirea si de a-ti ingriji in acelasi timp genele naturale, astfel incat ritmul de regenerare sa nu fie defel afectat.

Gandeste-te doar la Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Gwen Stefani sau Naomi Campbell – cateva dintre personalitatile showbiz-ului international care au integrat extensiile de gene in look-ul lor cotidian – si capteaza stralucirea hollywoodiana in propriul boudoir. Urmatorul star esti chiar tu! Come and get the chic look!

Chic Lashes, cel mai in voga atelier din Romania dedicat extensiilor de gene fir cu fir, un concept global de frumusete pus la punct special pentru tine!

Voucherul include:

  • Aplicare extensii de gene
  • Bonus 15% reducere la prima intretinere

ELEGANT&CLASSY este solutia perfecta: o singura extensie aplicata pe geana naturala si intre 80 si 130 de fire pe un ochi.

Volumul genelor tale se DUBLEAZA! La fel si increderea in tine!

Preturile pentru reducere intretinere:

  • Intretinere la 3 saptamani - durata 60 de minute la 93,5 lei
  •  Intretinere la 4 saptamani- dureaza 80 de minute la 110, 5 lei


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Luni-Duminica: 09:00-21:00

Valabilitate voucher: 29.03.2017 - 29.05.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Chic Lashes in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Chic Lashes

Strada Speranței, nr. 20, București, in interiorul salonului Belle maison.
(0314) 382-577 arata telefon
(0730) 710-030 arata telefon
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Stim ca timpul tau este foarte pretios, asadar nu iti vom rapi decat o ora si jumatate la interval de 3 saptamani, avand grija sa iti oferim nu doar un serviciu la cele mai inalte standarde, ci si o experienta senzoriala completa derulata intr-o atmosfera care te va trimite cu gandul la saloanele chic pariziene. Stilistii nostri au misiunea de a-ti infrumuseta privirea si de a-ti ingriji in acelasi timp genele naturale, astfel incat ritmul de regenerare sa nu fie defel afectat. Gandeste-te doar la Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Gwen Stefani sau Naomi Campbell – cateva dintre personalitatile showbiz-ului international care au integrat extensiile de gene in look-ul lor cotidian – si capteaza stralucirea hollywoodiana in propriul boudoir. Urmatorul star esti chiar tu! Come and get the chic look!

Detalii companie

Frumusetea inseamna pentru noi o poveste la care ne aducem in fiecare zi contributia, iar odata ce vei incerca serviciul CHIC LASHES, te asiguram ca vei descoperi secretele unui look de care te vei (re)indragosti cu fiecare nou capitol parcurs. In curand iti vei da seama ca extensiile de gene CHIC LASHES nu sunt doar “accesorii” care iti completeaza aparitia, ci prelungiri firesti ale personalitatii tale. In atelierul nostru vei regasi nu doar cei mai iscusiti specialisti, pregatiti sa iti ofere recomandari personalizate, ci si cele mai avansate extensii de gene din punct de vedere tehnologic: extensiile CHIC LASHES imita perfect genele naturale, pentru un aspect cat mai natural cu putinta si sunt disponibile in tot atatea variante cate dorinte se afla ascunse in sufletul tau – de la extensii speciale pentru volum sau alungire, menite a fi purtate zilnic, pana la cele concepute pentru evenimente sau ocazii aparte. Trebuie doar sa indraznesti!

Cumpara acum!