Localizare: Victoriei

Scapa rapid de centrimetri in plus!

Slabeste intens la Luxuria by Amiato! 10 sedinte Impachetari Termocuverta cu: Para-Alge, Paprika, Ceai Verde, Cofeina, Collagen, Gel Intensiv Anticelulitic si scortisoara pentru fermitatea pielii, la doar 239 lei in loc de 500 lei!

Valoare 500.00lei

Cat castigi 261lei

Reducere 52%


Expira: 1 zile, 5 ore, 25 minute

Ofera voucherul cadou!
239lei
CUMPARA
Primesti inapoi 8 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 8 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

16 cumparate

Profita de super oferta primaverii!

Alege pachetul cu proceduri corporale complete pentru o slabire rapida, numai de la BestDealz si Luxuria by Amiato!

Voucherul include:

Slabeste in 400 de minute!

  • 10 sedinte Impachetari Termocuverta  cu: Para-Alge, Paprika, Ceai Verde, Cofeina, Collagen, AntiVergeturi, Gel Intensiv Anticelulitic si pentru fermitatea pielii, Scortisoara
  • O sedinta dureaza 40 minute.


Important:

Poti folosi: 1 voucher personal, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.
Este necesara programare telefonica cu minim 24 de ore inainte.
Reprogramarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte de prezentarea la salon. In caz contrar, voucherul se considera utlizat. 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Luxuria by Amiato: L-V: 08.00 – 20.00; S: 09.00 – 14.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 23.08.2017 - 25.10.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Luxuria by Amiato in aceasta perioada si sa incepi sedintele, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Luxuria by Amiato

Strada Grigore Alexandrescu 52, sector 1.
(0314) 382-577
(0730) 710-030
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Slabeste in 400 de minute!

Impachetari Termocuverta  cu: Para-Alge, Paprika, Ceai Verde, Cofeina, Collagen, AntiVergeturi, Gel Intensiv Anticelulitic si pentru fermitatea pielii, Scortisoara

O sedinta dureaza 40 minute.

Detalii companie

Luxuria by Amiato este un salon de înfrumuseţare exclusivist unde vei realiza imediat că ai ajuns într-un loc foarte special.

Răsfaţa-ţi corpul cu o varietate de proceduri cu tehnologii revoluţionare de slăbit, cele mai noi tratamente pentru ten şi corp şi experimentează metoda secolului 21 de fitness Xbody, toate acestea având scopul de a te ajuta să îţi atingi obiectivele.

Luxuria este locaţia perfectă unde poţi scăpa de viaţa cotidiană şi te poţi focusa pe nevoile şi planurile tale personale. <span 1.6em;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"="">Îţi garantăm că vei pleca încărcat de energie pozitivă, gata pentru a face faţă vieţii de zi cu zi, încă o dată.

Cumpara acum!