Reduceri, vouchere, promotii, site reduceri cu oferte senzationale discount de pana la 95%. Aboneaza-te acum!

Inchide

Despre noi

Site-ul de cumparaturi colective BestDealz.ro este operat de BEST DEVHUB S.R.L. , cod unic inregistrare 40844165, si iti propune cel putin cate o oferta senzationala in fiecare zi. Reducerile sunt de pana la 95%. Urmarind ofertele de pe site-ul BestDealz.ro poti face economii importante la restaurante, centre de infrumusetare, centre auto, filme, spectacole, cluburi si multe activitati distractive.

Daca nu esti lamurit cum este posibil te rugam sa urmaresti sectiunea Cum functioneaza si Intrebari frecvente

BestDealz este partener MASTERCARD Romania pentru promovarea cardurilor Maestro. Pana acum au fost desfasurate doua campanii sub sloganul "Cardul Maestro iubeste internetul" una in anul 2011 si una in anul 2012.
Prin intermediul campaniei ce s-a desfasurat in lunile aprilie, mai si iunie 2012 s-au vandut peste 60.000 vouchere si utilizatorii BestDealz au beneficiat de reduceri de peste 1.000.000 RON! Cateva exemple de oferte sunt : bilet la film la cinema Movieplex numai 7 lei cu Maestro - peste 17.000 vouchere vandute, pizza mare 32 cm la numai 1 leu - peste 8000 vouchere vandute, bilet la Muzeul Antipa cu numai 5 lei - peste 5000 vouchere vandute, shaorma la 0.9 lei ( da - mai putin de 1 leu ! ) peste 3000 vouchere vandute. Click aici sa vezi restul ofertelor din campania Maestro-BestDealz

Aboneaza-te la newsletterul nostru si devino fan pe facebook pentru a beneficia de reduceri chiar si mai mari, si oferte promotionale pentru fani.


X

Ai un cont de facebook?

Ai cont Bestdealz?


Ai nevoie de cont nou?

Pentru utilizarea voucherelor
Minim 6 caractere
Fara puncte sau spatii (ex:0722000000)
Selecteaza cel mai apropiat oras
Vreau sa primesc pe email oferta zilei (recomdandat, te poti dezabona oricand)
 
reduceri vouchere
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.