Localizare: Unirii

Trateaza-ti acneea cu laser fractionat!

Rezultate garantate de la prima sedinta pentru distrugerea acneei! Doar 65 lei in loc de 220 lei pentru tratament cu laser fractionat SPL + 2 sedinte cu 10 flash + masca final + crema final SPF50+, la Salon Perfect Contur!

Valoare 220.00lei

Cat castigi 155lei

Reducere 70%


Expira: 1 zile, 2 ore, 27 minute

65lei
CUMPARA

15 cumparate

Aparatul SPL Yiperion este unicul aparat care lucreaza cu lumina intens/continuu pulsata cu aprobare "CE MEDICALS"- Ştiinţa a descoperit că lumina cu spectrum între 400 şi 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dând maximă energie celulelor ce duce la o foarte mare îmbunătăţire a sănătăţii şi calităţii tenului!

Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea
fibroblastelor ca elastina şi colagenul este accelerată. Cercetatorii Yperion au pus această lumină filtrată într-un aparat numit L900 - pentru Fotoregenerare, beneficiile ei putând fi folosite pentru diferite obiective cum este de exemplu tratamentul pentru acnee.

Fotoregenerarea / tratarea acneei cu SPL este cea mai noua tehnologie in terapiile de infrumusetare, avand efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic.

Fotoregenerarea reprezinta cel mai inalt nivel de tratament facial,
comparabil celui cu laser.

ACNEEA

Principala barieră în tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium
acnes).

Lumina SPL are rol astringent, de curăţare şi de eliminare a microbilor aflaţi în pori, inflamaţia este oprită; astfel, chiar după prima şedinţă, tenul devenind mai neted, mai curat şi mai luminos.

Voucherul include:

Laser fractionat SPL-rezultate garantate de la prima sedinta!!!

Pachetul contine:

  •  2 sedinte cu 10 flash/sedinta
  • 2 masca final
  • crema final spf50+

CONTRAINDICATII:

  •  tratamente medicamentoase acnee
  • cancer piele
  •  piele bronzata cu 2 saptamani inainte de tratasment boli de piele,
  • dermatite de contact,
  • piele cu leziuni deschise tratamente faciale cu retinol, sunatoare, retin A.
  •  tratamente cu substante fotosensibilizante, retinoizi, tatracicvlina, isotreitinoin.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Trebuie sa te prezinti cu voucherul printat la salon.

Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:10-20:30; S:10-15:30; D:Inchis

Valabilitate voucher: 18.01.2017 - 20.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Salon Perfect Contur in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Perfect Contur

B-dul OCTAVIAN GOGA nr. 6, Bl. M25, Sc. 3, Et. 2, Ap. 60, Sector 3, BUCURESTI
021 322 32 40
0765 635 346
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

CONTRAINDICATII:

 tratamente medicamentoase acnee
cancer piele
 piele bronzata cu 2 saptamani inainte de tratasment boli de piele,
dermatite de contact,
piele cu leziuni deschise tratamente faciale cu retinol, sunatoare, retin A.
 tratamente cu substante fotosensibilizante, retinoizi, tatracicvlina, isotreitinoin.

Detalii companie

Salonul de remodelare corporala Perfect Contur si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani si de atunci va pune la dispozitie tehnologii de ultima ora si personal calificat pentru a va oferi o experienta unica. Salonul se gaseste amplasat in zona centrala (P-ta Unirii – Bd. Mircea Voda), se invecineaza cu o parcare generoasa, va ofera wifi gratuit astfel incat sa intampinati cat mai putine neplaceri si sa devina o oaza de evadare si relaxare.

Prin varietatea terapiilor efectuate in cadrul salonului va ajutam sa va regasiti echilibrul, increderea in fortele proprii, puterea, starea de bine care aveti nevoie zilnic, practic va asiguram energia necesara realizarii activitatilor dvs. deoarece este foarte important pentru fiecare persoana sa se simta bine cu ea insasi, sa fie multumita de sine.

De-a lungul celor 10 ani de activitate am contribuit la castigarea increderii in sine pentru mii de persoane ce ne-au trecut pragul, am realizat progrese importante in atingerea infatisarii fizice dorite, reusind impreuna cu clientele si clientii nostri sa ne atingem obiectivele stabilite.

Cumpara acum!