Localizare: Floreasca

Epilare definitiva E-Light,alegi tu sedintele!

Scapa definitiva de parul nedorit cu o super-tehnologie! Incepand cu 50 lei/ sedinta! Ai la alegere picioare integral, gambe, brate, inghinal total sau zone mici - numai la Centrul de lux Forever20!

Valoare 80.00lei

Cat castigi 30lei

Reducere 37%


Expira: 1 zile, 5 ore, 23 minute

Ofera voucherul cadou!
50lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

15 cumparate

Scapa pentru totdeauna de firele de par nedorite si bucura-te de o piele fina ca matasea pentru totdeauna, cu una dintre cele mai noi tehnologi de epilare definitiva: E-Light!
Forever20 iti propune o oferta excelenta din care poti alege zonele si numarul de sedinte pe care le doresti!

Alegi cate sedinte vrei si le combini cum vrei.

Alege pachetul preferat:
 • Pachet 1 la doar 50 lei in loc de 80 lei
 • sau

 • Pachet 2 la doar 50 lei in loc de 150 lei
 • sau

 • Pachet 3 la doar 95 lei in loc de 280 lei
 • sau

 • Pachet 4 la doar 145 lei in loc de 380 lei

Voucherul include:

Alege combinatia care ti se potriveste:

 • 50 lei - o sedinta fese
 • 50 lei - o sedinta inghinal total
 • 95 lei - o sedinta gambe
 • 95 lei - o sedinta brate integral
 • 145 lei - o sedinta picioare integral

E-Light este una dintre cele mai noi tehnologii care se foloseste cu mare succes in domeniul cosmetic si in special in epilarea definitiva. Tehnologia E-light combina beneficiile pe care le ofera lumina intens pulsata si emisiile pe frecvente RF, si nu una cu laser traditional. Este diferita de tehnologia cu laser, in sensul ca utilizeaza un spectru de lungimi multiple cu unda, o lumina de energie, care genereaza caldura, pentru a stimula, in acelasi timp, structuri de piele diferite. Prin urmare, acesta tehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dar trateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereaza pielea.

Cel mai adesea, pilozitatea in exces nu este un fenomen patologic, neexistand tulburari hormonale sau metabolice, ci este pur si simplu o caracteristica constitutionala. Totusi, exista situatii in care parul se dezvolta exagerat, intr-un context de dezechilibru hormonal sau asociat altor afectiuni.

Pentru rezultate pe termen lung solutia ideala este epilarea E-Light.
Fasciculul luminos patrunde in tegument, unde este atras de pigmentul firului de par, distrugand astfel radacina firului de par. Aceste tehnici pot fi folosite pe majoritatea regiunilor: partea superioara a buzelor, fata, torace, picioare, brate etc.
*pentru mai multe detalii click aici!


Important:

Alegi cate sedinte vrei si le combini cum vrei.
Poti achizitiona minim 6 vouchere, maxim 30 vouchere.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Centrul Forever 20 : L-V: 11.00 - 21.00; S: 09.00 - 14.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 22.06.2017 - 22.08.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Centrul Forever 20 in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul Forever 20

Calea Floreasca nr. 19 , Bucuresti
(0314) 382-577
(0730) 710-030
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Alege combinatia care ti se potriveste:

50 lei - o sedinta fese
50 lei - o sedinta inghinal total
95 lei - o sedinta gambe
95 lei - o sedinta brate integral
145 lei - o sedinta picioare integral

Detalii companie

Forever 20 este un Centru de estetica faciala si remodelare corporala care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism. Aparatura utilizata in cadrul centrului nostru este la nivelul exigentelor impuse de standardele internationale in materie de estetica. Fiecare din aceste aparate reprezinta materializarea in practica a etapelor unui concept estetic pus la punct de specialistii si producatorii din acest domeniu.

Cumpara acum!