Localizare: Floreasca

Epilare definitiva cu THR – FREEZE LIGHT!

Alege epilarea definitiva cu tehnologia de ultima tehnologie- THR – FREEZE LIGHT- 8 sedinte inghinal sau 8 sedinte axila sau 18 sedinte- 3 zone incepand de la doar 649 lei, la Derm Estetic Clinic- zona Floreasca!

Valoare 1440.00lei

Cat castigi 791lei

Reducere 54%


Expira: 1 zile, 2 ore, 31 minute

649lei
CUMPARA

7 cumparate

Tehnologia THR – FREEZE LIGHT integreaza IPL (lumina intens pulsata) si RF (radiofrecventa bipolara), folosind capacitatea de absorbtie selectiva a pielii, pentru lumina intens pulsata, in timp ce radiofrecventa bipolara va imbunatati capacitatea de absorbtie si, in mare masura, va elimina efectele secundare cauzate de energia luminii.

Patentul IPL + RF by THR-FREEZE LIGHT reprezinta ultima tehnologie aparuta in domeniului epilarii definitive, existand numeroase studii clinice care au confirmat, fara putinta de tagada, ca aceasta combinatie sinergica intre lumina intens pulsata (IPL) si frecventa radio bipolara (RF) a inregistrat rezultate exceptionale, imbunatatind eficienta tehnologiilor de epilare definitiva IPL.

Astfel, in acest mod, prin efectul combinat al celor 2 tipuri de energie, se pot trata mai multe combinatii de par/culoare de ten, energia optica oferind o siguranta sporita, fara a sacrifica eficienta procedurii.

Voucherul include:

Alege oferta potrivita:

  • Epilare 8 sedinte axila la doar 649 in loc de 1440 lei

sau

  • Epilare 8 sedinte inghinal la doar 979 lei in loc de 2240 lei

sau

  • Epilare 18 sedinte, 3 zone a cate 6 tratamente (6 sedinte inghinal total, 6 sedinte interfesier, 6 sedinte mustata) la doar 1199 in loc de 3300 lei


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele 075.751.6964 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:09:00-21:00; S:09:00-15:00; D:inchis

Valabilitate voucher: 21.01.2017 - 28.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Derm Estetic Clinic in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Derm Estetic Clinic

Str. Barbu Văcărescu 131,Sector 2, București. (Floreasca).
0217 944 610
075.751.6964
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

IPL foloseste lumina de spectru larg, care trece prin epiderma, unde este generata o temperatura ridicata, pentru un timp foarte scurt, la nivelul pielii resimtindu-se o usoara senzatie de racire, aceasta fiind datorata sistemului de racire integrat al aparatului, in acest mod fiind inlaturata orice senzatie de durere. RF produce caldura, atunci cand rezistenta electrica converteste curentul electric, creat de campul magnetic, in energie termica, adanc in piele, in acest fel ajungandu-se la o penetrare a dermului de pana la 4 mm, echipamentele clasice IPL atingand doar pana la 2,5 mm.

Patentul inovativ IPL + RF functioneaza mult mai eficient decat IPL simplu, pe piata existand numeroase echipamente cu lumina pulsata si lasere (IPL, VPL, SPL, CPL, SVPL etc) – toate reprezentand acelasi lucru, IPL-ul fiind o marca comerciala si nu toti producatorii au dreptul sa utilizeze aceasta denumire, de aceea exista mai multe nume similare, in fapt, nefiind nicio diferenta intre ele).

Detalii companie

Conceptul unic DermEstetic Clinic se bazează pe o tehnologie inovativă, de ultimă generație, fundamentată pe rezultate clinice excepționale, aflată într-o sinergie perfectă cu produsele cosmetice de top și cu personalul cu o înaltă calificare profesională în domeniul frumuseții.

  Am adus pe piața de beauty, din România, cele mai noi tehnologii și produse de top, dezvoltate de către specialiștii israelieni în estetică facială și corporală, pentru că obiectivul nostru primordial este acela de a face ca visele dumneavoastră să devină realitate.

Cumpara acum!