Localizare: Dorobanti

Finete de lunga durata!

Epilare definitiva! 1, 2 sau 3 sedinte pentru: axila, linie bikini, barbie, inghinal partial, mustata, perciuni, pometi, inghinal total + Bonus, la Angel Rose - Unirii! Incepand de la doar 90 lei!

Valoare 130.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 30%


Expira: 1 zile, 23 ore, 38 minute

Ofera voucherul cadou!
90lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

22 cumparate

Scapa de grija epilatului, acum poti beneficia de ultima tehnologie SPL!

Atingere de catifea si o piele fina in orice clipa, numai cu BestDealz si Angel Rose!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 90 lei in loc de 130 lei. Contine:
  • 1 sedinta epilare definitiva SPL inghinal total (include interfesier)

sau

Pachet 2 la doar 120 lei in loc de 160 lei. Contine:
  •   2 sedinte epilare definitiva SPL o zona la alegere: axila, linie bikini, barbie, inghinal partial, mustata, perciuni, pometi

sau

Pachet 3 la doar 150 lei in loc de 260 lei. Contine:
  • 2 sedinte epilare definitiva SPL inghinal total (include interfesier)

sau

Pachet 4 la doar 150 lei in loc de 240 lei. Contine:
  • 3 sedinte epilare definitiva SPL o zona la alegere: axila, linie bikini, barbie, inghinal partial, mustata, perciuni, pometi

sau

Pachet 5 la doar 250 lei in loc de 390 lei. Contine:
  • 3 sedinte epilare definitiva SPL inghinal total (include interfesier)
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi unul in nume propriu.

* Bonus 10% reducere la orice alte zone sau la continuarea tratamentului timp de 3 luni de zile!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0729) 491-404
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Angel Rose Unirii: L-V: 10.00 - 21.00; S: 10.00 - 21.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 03.12.2022 - 11.03.2023. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Angel Rose Unirii in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Angel Rose Unirii

Blv Unirii nr 18,bloc 5b, sc 2,etaj 1,ap 29,interfon 029,Bucuresti. La aproximativ 3 minute de mers pe jos de la statia de metrou Piata Unirii 1
(0729) 491-404
(0737) 545-937
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Angel Rose este locul in care va trebui sa lasati toate grijile si problemele la intrare pentru a va ocupa putin de persoana dumneavoastra.

Daca va doriti sa pierdeti din greutate, sa va mentineti in forma sau, pur si simplu, daca tanjiti dupa cateva clipe de relaxare, Angel Rose este locul perfect pentru a face aceste lucruri.       

 

Detalii companie

Angel Rose a fost creat pentru a oferi tratamente corporale unui numar cat mai larg de femei. Probabil ca ati realizat pana acum ca avem printre cele mai bune preturi din Bucuresti, deci, un numar foarte mare de persoane isi pot permite tratamentele noastre corporale!

Angel Rose este locul in care va trebui sa lasati toate grijile si problemele la intrare pentru a va ocupa putin de persoana dumneavoastra. Daca va doriti sa pierdeti din greutate, sa va mentineti in forma sau, pur si simplu, daca tanjiti dupa cateva clipe de relaxare, Angel Rose este locul perfect pentru a face aceste lucruri.

Cumpara acum!