Localizare:

Parerile clientilor Clinica Stoma Urgent. Doar pareri reale, de la clienti reali!

NumeDataParereStelute
voicila
Cumparator verificat
Recenzii:1
Oras:bucuresti
11 Mar 2020 O albire foarte corect facuta, rezultate foarte bune .. sunt multumita
Oferta cumparata: Pachet Albire
Perju
Cumparator verificat
Recenzii:1
Oras:N/A
04 Nov 2019 Foarte atenti, recomand!
Oferta cumparata: Implant dentar israelian
Iulia
Cumparator verificat
Recenzii:3
Oras:Bucuresti
24 Oct 2019
Oferta cumparata: Coronita Zirconiu

Permite-ne sa ne introducem: suntem Radulescu Daniel si Radulescu George, tata si fiu, si activam in domeniu de 40 de ani. Ne-am dezvoltatin tot ce inseamna stomatologie si specializat pe chirurgie – implantologie, tratamentul bolii parodontale si estetica dentara. Ne mandrim cu eficienta pe care o fefrim pacientilor, ii tinem de mana pe tot parcursul tratamentelor raspunzand tuturor solicitarilor acestora si urmarind evolutia tratamentelor pas cu pas.

Iar in ce priveste cabinetul nostru, acesta a fost deschis initial in zona Dristor, in anul 1990, iar dupa succesul inregistrat l-am mutat mai aproape de pacienti in zona Universitatii, in 2003, unde activam si in
acest moment. Avem dotari corespunzatoare Covid-19 cu lampi cu ultraviolete, bonete si botosi de unica folosinta, dispensere cu gel dezinfectant si presuri imbibate cu clor, toate conforme cu legea.
Fa asta: incepe cu putin prin acest cupon, nu iti va rezolva toate problemele dentare dar va servi ca exemplu a ceea ce putem face pentru tine pe termen lung. Si crede-ne, daca vei fi pe jumatate de multumit pe cat stim ca vei fi, vei deveni pacientul nostru si ne vei recomanda si prietenilor. Si asa crestem noi ca si cabinet.

Suna ok? Vino, te asteptam!

Clinica Stoma Urgent

din 3 reviewuri
Str. Vasile Lascar nr. 8