Aboneaza-te la newsletter

Noi iti oferim oferte uimitoare si exclusive pentru tine si prietenii tai! Inscrie-te gratuit pentru a obtine oferte:

Inchide
Intrebari frecvente
BestDealz.ro - reduceri de pana la 90% > BestDealz Suport tehnic > Intrebari frecvente
Ce sunt punctele BD si credit BestDealz ?

Ce sunt punctele BD?

In momentul in care achizitionezi o oferta prin click din newsletterul BestDealz, primesti automat puncte BD. Valoarea punctelor BD acumulate este dublul pretului ofertei. De exemplu daca achizitionezi o oferta de 100 lei, vei primi 200 puncte BD.


Ce pot face cu punctele BD?

Punctele BD pot fi convertite in credit BestDealz, cu care poti achizitiona alte oferte. Odata ce ai acumulat 500 puncte BD, vei regasi in sectiunea "Contul Meu" un buton pentru a converti punctele BD in credit. 150 puncte BD se vor transforma in 1 leu credit BestDealz. Cu creditul BestDealz vei putea achizitiona alte oferte, integral sau partial in functie de valoarea ofertei. De exemplu daca ai 15 lei credit BestDealz si vrei sa achizitionezi o oferta de 19 lei, va trebui sa mai platesti 4 lei prin card sau ordin de plata. Daca vei opta sa achizitionezi o oferta de 12 lei, vei plati oferta integral din creditul BestDealz si vei ramane cu 3 lei credit BestDealz in cont.


Concluzia ?

Merita sa fii abonat la newsletterul BestDealz ! Pe langa faptul ca vei fi la curent zilnic cu cele mai tari oferte din orasul tau si din tara, vei beneficia si de punctele BD cu care vei putea achizitiona mai departe alte oferte gratuit. Aboneaza-te chiar acum - click aici

 
A fost acest articol folositor? da / nu
ID subiect: 9
Categorie: Utilizare website
Data adaugarii: 2011-11-20 14:38:54
Vizualizari: 19248
Rating (Votes): Article rated 4.3/5.0 (277)

 
<< Inapoi

reduceri vouchere
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.