Reduceri, vouchere, promotii, site reduceri cu oferte senzationale discount de pana la 95%. Aboneaza-te acum!

Inchide

Oferte incheiate - aboneaza-te la newsletter si nu vei mai rata vreuna!

Hai la film la MOVIEPLEX CINEMA, Plaza Romania! Doar 7 lei pentru un bilet la orice film (inclusiv 3D), cu cardul Maestro! Lunile Aprilie si Mai aduc pe marile ecrane cei mai grozavi actori! Alte carduri 12 lei!

Viziteaza Muzeul Antipa cu doar 5 lei prin cardul Maestro pentru o intrare adult! La Muzeul Antipa, natura intalneste tehnologia! Digitalizare, proiectii, sunete si lumini, asemeni unui muzeu european! Experienta Antipa nu se uita usor! Alte carduri 13 lei!

Doar 2 lei prin Maestro in loc de 19 lei pentru o pizza mare (32 cm), la restaurantul Gambino`s! Stilul lor inconfundabil te corupe din prima! Alte carduri 8 lei!

Super distractie la un joc de minigolf, la doar 5 lei in loc de 19 lei! Simplu, usor si inteligent, doar la Golf Planet! Traseu complet de 18 piste, fara limita de timp!

Pasionati de patinaj? Doar 2 lei prin cardul Maestro in loc de 14 lei pentru 90 minute de patinaj la Cotroceni on Ice-Afi Palace! Alte carduri 6 lei! Sparge gheata si aduna-ti gasca pe patinoar!

Vino la EUROPE EYE, cel mai mare Spital Privat de Oftalmologie din Europa, pt o consultatie oftalmologica completa cu doar 35 lei prin cardul Maestro. Doar aici gasesti aparatura de ultima generatie, medici cu experienta internationala.

Doar 2 lei prin Maestro in loc de 16 lei pentru un Broaster Twister Sandwich (2 strips + lipie + rosii + castraveti murati + sos usturoi/ sos picant + salata de varza alba, ~200gr), numai la Broaster Chicken!

Pizza mare (32 cm) la alegere din 6 sortimente (Capriciosa, Prosciutto & Funghi, Diavola, Quattro Stagioni, Vegetariana (de post) sau Marguerita) la doar 6.9 lei in loc de 19 lei, la Caffe Da`Mask!

Poarta cele mai frumoase dresuri! 5 lei pentru un discount de 50% la colectia de dresuri Diamond by Adesgo! Oferta valabila in cele 2 magazine din Calea Serban Voda si fost Magheru - Nicolae Balcescu!

Doar 10 lei in loc de 21 lei un meniu vietnamez: Nem Nem cu pachetele de primavara cu legume + taitei din orez cu pui SAU pui cu bambus si orez alb, numai la Li-Wu Original Restaurants. Descopera magia si misterul bucatariei vietnameze!


X

Ai un cont de facebook?

Ai cont Bestdealz?


Ai nevoie de cont nou?

Pentru utilizarea voucherelor
Minim 6 caractere
Fara puncte sau spatii (ex:0722000000)
Selecteaza cel mai apropiat oras
Vreau sa primesc pe email oferta zilei (recomdandat, te poti dezabona oricand)
 
reduceri vouchere
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.