Localizare:

Parerile clientilor Ahimsa Yoga Studio. Doar pareri reale, de la clienti reali!

NumeDataParereStelute
Barta
Cumparator verificat
Recenzii:1
Oras:Bucuresti
17 Oct 2018 Excelent! Un loc minunat, o oaza de liniste unde, in momentul in care ai intrat ai si inceput sa te reconectezi cu sinele. Oameni profesionisti de la care am invatat lucruri minunate. Imi pare foarte bine ca i-am cunoscut, astfel ca legatura mea cu Ahimsa Yoga va continua.
Oferta cumparata: Yoga - Abonament nelimitat
Cristina
Cumparator verificat
Recenzii:7
Oras:Bucuresti
22 Aug 2018 Un loc deosebit, oameni frumosi, clase foarte diversificate, profesori dornici sa iti calauzeasca drumul catre o lume mai linistita si mai lipsita de griji. Ai libertatea de a alege, iar yoga iti poate fi alaturi in aceasta calatorie a sufletului tau!
Oferta cumparata: Yoga - Abonament nelimitat

AHIMSA este un cuvant ce provine din sanscrită si se traduce prin non-violență sau compasiune față de tine insati si față de ființele ce te incojoară.

Ce inseamnă adoptarea acestui principiu din yoga in viața de zi cu zi? Ahimsa se refera la anularea ostilitații si antipatiei față de orice ființă, dezvoltarea empatiei si compasiunii pentru ceilalți, cultivarea iubirii universale.

Ahimsa Yoga dorește să creeze o comunitate cat mai mare a iubitorilor de yoga. Yoga este o filozofie a vieții, care are potențialul de a crea un corp și o minte sănătoasă. Prin intermediul claselor noastre, promovăm aliniamentul asanelor, secvențierea creativă și respirația profundă.

Ahimsa Yoga Studio

din 2 reviewuri
STR. ALEXANDRU DONICI NR.10 (Intersectie cu Str. Maria Rosetti)