Localizare: Romana

Pachet Extractie Dentara!

Zona centrala! Consult de specialitate + plan tratament + extractie dentara + anestezie + sutura, de la doar 74 lei in loc de 130 lei! 3z Dental & Esthetics Clinic te ajuta sa scapi de durere si infectie foarte simplu!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 130.00lei

Cat castigi 56lei

Reducere 43%


Expira: 1 zile, 8 ore, 22 minute

Ofera voucherul cadou!
74lei
CUMPARA

25 cumparate

3z Dental & Esthetics Clinic si BestDealz te ajuta sa scapi de durere si infectie foarte simplu; printr-o extractie.

Voucherul include:

Pachet extractie dentara :

  • consultatie
  • plan de tratament 
  • extractie dentara dinti pluriradiculari (exceptand molari de minte )
  • anestezie
  • sutura


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0755) 388-278
.


Program L-V:09;00- 20;00; S:Inchis; D:Inchis

Valabilitate voucher: 21.02.2017 - 23.04.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la 3z Dental & Esthetics Clinic in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

3z Dental & Esthetics Clinic

Str. Dionisie Lupu nr. 58
0755 388 278
0755 388 278
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Pachet extractie dentara :

consultatie
plan de tratament 
extractie dentara dinti pluriradiculari (exceptand molari de minte )
anestezie
sutura

Detalii companie

Cabinetul stomatologic 3z dental clinic este orientat catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare.

Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie .. Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele criterii pe care functionam. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare. Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.

Cumpara acum!